UHVAĆENI!

BEZOČNO SU SLAGALI CEO SVET I NISU NI TREPNULI: 10 najpoznatijih i NEZABORAVNIH laži koje smo čuli od slavnih ličnosti

0

Priznajmo to – svi ponekad izgovaramo neistine. Ipak, kada to čine svetske zvezde, istina se sazna veoma brzo, a oni se suočavaju s i više nego neprijatnom situacijom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pomislili biste da će poznati izbegavati laganje s obzirom na koliko ih je lako "uhvatiti u laži", ali pojedini ipak pokušavaju da zaoiđu istinu...

 

Bred Pit i Anđelina Džoli

"Mi smo samo prijatelji."

foto: Profimedia

Dok su 2004. godine snimali film "Gospodin i gospođa Smit", bilo je i više nego očigledno da su se glumci koji su u tome trenutku važili za najlepše na planeti prilično zbližili. Međutim, oboje su demantovali pisanje medija, a Bred Pit je naglašavao da je veran Dženifer Aniston, s kojom je tada bio u braku već četiri godine.

 

 

Ipak, nakon što su se Bred i Dženifer razveli, a zgodni plavušan i žena najlepših usana na svetu priznali svetu svoju ljubav, Anđelina Džoli je u jednom intrevjuu izjavila:

 

Nema mnogo ljudi priliku da gleda film u kojem su se njegovi roditelji zaljubili.

 

Tajga

Straight Outta Compton...

foto: Profimedia

Da biste bili poštovani kao reper, teška životna priča od velike je pomoći u sticanju kredibiliteta, a deo toga u Americi je često i "ulična škola". Repere koji su u detinjstvu išli na časove klavira i skijanje iskusnije kolege uglavnom ne shvataju ozbiljno, pa ne čudi što je Tajga izvesno vreme insistirao na tome da je iz Komptona, kraja poznatog po opasnim situacijama, obračunima bandi i siromaštvu.

 

 

Međutim, jednom prilikom je ovaj tamnoputi umetnik snimljen kako se hvali svojim bogatim roditeljima!

 

 

Britni Spirs

"Čuvam se za brak."

foto: Profimedia

Uzor tinejdžerki širom sveta je tokom veze sa Džastinom Timberlejkom insistirala na tome da ona i njen partner nemaju seksualne odnose jer će ona tako nešto praktikovati tek u braku. To je bio važan deo njenog imidža dobre devojke iz komšiluka, koji je pao u vodu kada je Džastin Timberlejk u jednom intervjuu rekao da "Spirsova nije svetica" i da je odavno izgubila nevinost s njim.

 

Britni je 2003. godine u jednom intervjuu priznala:

 

Bila sam već dve godine sa Džastinom i mislila sam da je on onaj pravi — ali nisam bila u pravu — rekla je Britni.

 

Niki Minaž i Dženifer Lopez

Godine

 

foto: Profimedia

Poznate ličnosti se često pretvaraju da su neko drugi — u pesmama, spotovima, na sceni, ali neke idu toliko daleko da po potrebi promene čak i godinu svog rođenja. Međutim, interesantno je da su se Niki Minaž i Džej Lo "podmladile" malo: kada je imala 30 godina, Dženifer je tvrdila da je stara 29, dok je Niki u 28. tvrdila da ima 26 godina.

 

Nikome nije jasno zbog čega su one izgovorile ovakve laži, ali im je čak i tako mala razlika očito važna — čim su smatrale da treba da zaobiđu istinu.

 

 

Viktorija Bekam

"Prave su"

foto: Profimedia

U vreme kada je kao članica grupe Spice Girls bila jedna od najpopularnijih pevačica na planeti, sada već davne 1999. godine, Viktorija Bekam se pojavila u javnosti s primetno većim grudima. Međutim, kada su je upitala da li svoj novi izgled duguje estetskoj hirurgiji, Bekamova je rekla:

 

Potpuno sam prirodna, sa izuzetkom noktiju...

 

Ipak, dvanaest godina kasnije je u intervjuu za britanski "Vog" slučajno pomenula da je izvadila silikone iz grudi! Kada ju je novinarka pitala o čemu tačno govori, Viktorija se zakašljala i odbila da dalje govori na tu temu.

 

 

Paris Hilton

"Ne koristim droge"

foto: Profimedia

Za mnoge poznate (Kejt Mos, Lindzi Lohan...) ispostavilo se da lažu u vezi s konzumiranjem opijata, ali je Paris Hilton definitivno najviše puta "uhvaćena u laži". Ubrzo pošto je u emisiji Larija Kinga pomenula da nikada nije koristila droge, snimljena je kako puši marihuanu, a zatim je uhapšena i zbog posedovanja kokaina.

 

Rik Ros

"Ja sam gangster"

foto: Profimedia

Za autora hita Hustlin se 2008. godine pričalo da je ranije radio kao policajac, ali je Ros naglašavao da to nije istina. Umetnik čije je pravo ime Vilijam Leonard Roberts Drugi ipak je, ispostavilo se, lagao — ubrzo se na internetu pojavila njegova fotografija u policijskoj uniformi!

 

Rik Ros bio je primoran da prizna da je tokom devedesetih bio policajac, ali on i danas tvrdi da su njegove pesme o dilovanju droga zasnovane na stvarnim događajima u njegovom životu...

 

Bijonse

"Sama pišem svoje pesme"

foto: Profimedia

Od dana kada je bila samo vesela lepotica iz grupe Destiny's Child do trenutka kada je zasijala sama na sceni, Bijonse Nouls — danas Karter — isticala je da je ona autor skoro svake pesme koju je ikada otpevala.

 

Tako je bilo je 2006. godine, kada je Bijonse rekla da su sve njene pesme na albumu B-Day samo njene, uključujući i pesmu Irreplaceable. Međutim, Ne-Yo je otkio da je on autor ovog hita!

 

 

Džastin Biber

"Laptop mi je ukraden"

foto: Profimedia

Jedino gore od lažljive zvezde jeste zvezda koja to radi zbog medijske pažnje. Džastin Biber je 2012. godine "tvitovao" da mu je laptop ukraden i da je lopov pronašao i objavio Džastinovu golišavu fotografiju.

 

Međutim, ispostavilo da Biberov laptpop nije ukraden i da je sve pažljivo isplanirano kako bi Džastin bio u centru pažnje pre izlaska njegovog novog muzičkog spota.

 

 

Tajger Vuds

"Ja sam veran svojoj supruzi."

foto: Profimedia

Prvi sportista na svetu koji je uspeo da zaradi jednu milijardu američkih dolara bio je uzor i živa legenda. Međutim, krajem 2009. godine, on se suočio s optužbama da je prevario svoju suprugu, ali je Tajger Vuds insistirao na tome da je uvek bio odan suprug.

 

U mesecima koji su usledili, otkriveno je da je golfer više od 100 puta prevario svoju suprugu tokom pet godina braka.

 

makonda-tracker