novo neprijatno iznenađenje

SUROVIJA JE I OPASNIJA NEGO ŠTO SMO MISLILI? Kontroverzna reperka se suočava sa šokantnim optužbama

0

Američki reper Tekashi 6ix9ine svedočio je pre nekoliko dana protiv članova bande u kojoj je i sam bio član - Nine Trey Gangster Bloods i bio je veoma slobodan kada je iznošenje imena u pitanju. Jedno od njih: svetske muzička zvezda Kardi Bi!

foto: EPA/NINA PROMMER
foto: EPA/NINA PROMMER

 

On je, naime, istakao da ova banda ubija, pljačka i bavi se reketiranjem, a jedno od imena za koje je reper potvrdio da su bili njegovi saradnici jeste i Kardi Bi, jedna od trenutno najvećih svetskih zvezda.

 

- Vi znate da je Kardi Bi upletena u ovo? - pitao je Tekašijev advokat, koji je naglasio da njegov klijent govori istinu.

 

Kardi Bi je, uistinu, ranije živela u Bronksu, jednoj od najopasnijih četvrti Njujorka, a nikada nije krila da se družila s članovima bande.

 

 

- Mi u Bronksu znamo kako da se obračunamo sa hejterima - otvorena je Kardi. Nemojte da se šalite sa mnom, ništa mi nije sveto.

 

Kardi Bi se, inače, nedavno suočila i s optužbama da je, pre nego što je postala zvezda i kada je radila kao striptizeta, mamila muškarce u hotelsku sobu da bi ih drogirala i pljačkala, o čemu je i sama govorila.

 

makonda-tracker