razočarao ju je

NE KRIJE DA SE RASTUŽILA: Glumica se pohvalila da je išla u školu sa oskarovcem — on joj tražio da obriše fotografiju

0

Američka glumica Rejčel Bilson otkrila je na Instagramu da je u njenom odeljenju u srednjoj školi bio njen današnji kolega koji je uspeo da osvoji Oskara, ali ubrzo je bila prinuđena da ukloni "dokaz"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Rami Malek, koji se proslavio ulogom u seriji Mr. Robot, a potom sve oduševio kao Fredi Merkjuri u filmu "Boemska rapsodija", osoba je koja drži do svoje privatnosti. Ipak, niko nije znao da mu je baš ovoliko stalo do nje!


On je, naime, svojoj školskoj drugarici rekao da s Instagrama ukloni njihovu zajedničku fotografiju s mature kako se javnost ne bi bavila njegovim životom.


Glumica Rejčel Bilson nedavno je podelila fotografiju iz srednjoškolskih dana na kojoj su Malek i ona zagrljeni, a potom je — obrisala. Kako je objasila u podkastu komičara Deksa Šeparda "Stručnjak iz fotelje", učinila je to na njegov zahtev.

 


Bili smo u istoj ekipi. U završnoj godini smo zajedno glumili u predstavi "Lov na veštice". Bili smo zajedno glavne uloge u mnogo toga. Malo smo kasnije i ostali u kontaktu — ispričala je Rejčel i dodala da je Rami "oduvek bio supertalentovan, stvarno neverovatan glumac, čak i u srednjoj školi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rachelbilson


Budući da je Malek danas tako velika zvezda, kada je naišla na jednu njihovu staru fotografiju na kojoj izgledaju pomalo smešno, Bilsonova je poželela da je podeli sa svetom.

 

Bili smo štreberi, to je tako smešna fotografija. Objavila sam je jer je smešno, mislim da je važno da možeš da se smeješ na svoj račun. Imao je zlatni lančić i ja sam bila u fazonu:" Rami, gde si našao kajlu?" — rekla je i objasnila da je ubrzo potom od kolege dobila poruku. — Nije mi poslao: "Ćao, kako si, bla, bla, bla". Direktno je bilo: "Cenio bih kada bi uklonila to, ja sam vrlo privatna osoba".

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ona je dodala da se rastužila jer su Malek i ona bili prijatelji i uvek je bio vrlo ljubazan prema njoj.


Ja nisam preveliki fan toga da shvatamo sebe ozbiljno, naročito kad se dostigne takav nivo slave i talenta. Ali on želi da ga mnogo poštuju, to je njegova stvar, ja to poštujem — zaključila je.

 

 

makonda-tracker