ne kriju sreću

BREDE, DŽENIFER, SKLONITE SE: 3 poznata para za koje niste znali da su zajedno, a pratićete SVAKI DETALJ njihovih veza

0

Ako vam je pomalo dosadio ljubavni trougao Pit-Džoli-Aniston, evo ko su slavni parovi čije ćemo ljubavi detaljno pratiti u narednim godinama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Smena generacija u Holivudu i, uopšte, na javnoj sceni znači da novi umetnici „kradu“ uloge starijim kolegama, ali i još nešto: više je zvezda čiji nas ljubavni život intrigira! Neke od njih nedavno su pronašle novu ljubav upravo među kolegama, a ovo su tri najnovija para.

 

Bil Hejder i Rejčel Bilson

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nakon nekoliko nedelja šuškanja, glumci Bil Hejder i Rejčel Bilson potvrdili su glasinu da se viđaju kada su se na dodeli Zlatnih globusa početkom godine pojavili zajedno! Ne samo što je par potvrdio da se viđa, nego su nam pokazali da je njihova veza ozbiljna čim su rešili da zajedno prošetaju crvenim tepihom, a sve vreme su se zaljubljeno i stidljivo osmehivali.

 

Zek Efron i Halston Sejdž

 

foto: Profimedia

Zek Efron je posebno interesantan pripadnicama ženskog pola maltene od prvog dana svoje karijere, ali na veliku žalost dama — njegovo srce je osvojeno! Odnedavno se piše da je tridesetdvogodišnji glumac u vezi sa šest godina mlađom koleginicom Halston Sejdž, s kojom je igrao u filmu Komšije. Iako se još uvek nisu oglasili povodom ovih navoda, izvori bliski paru tvrde da je njihova veza veoma ozbiljna, da su zajedno proveli božićne praznike i da se vole.

 

Avril Lavinj i Pit Džonas

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pete A. Jonas (@peteajonas) on

 

Nisu samo glumci imali sreće u ljubavi: pevačica Avril Lavrinj odnedavno je s Pitom Džonasom iz benda Jagwar Twin. Par nije do sad pričao o svojoj vezi, ali nema sumnje da su zajedno jer su se posle brojnih glasina pojavili ruku pod ruku na dodeli Gremija u januaru ove godine.

 

 

makonda-tracker