KAO JAJE JAJETU

UPOZNAJTE SAMIJA, BRATA BLIZANCA SLAVNOG OSKAROVCA: Rami Malek tvrdi da njih dvojica UOPŠTE ne liče, iako se NIKO sa tim ne slaže (FOTO)

0

Glumac tvrdi da su, uprkos fizičkoj sličnosti, zapravo su potpuno drugačiji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki glumac egipatskog porekla Rami Malek je osim Oskara osvojio srca mnogih kada je tumačio lik Fredija Merkjurija, a iza sebe ima dosta uspešnih uloga, poput one u vrlo poznatoj seriji „Mister Robot“.

 

Međutim, svoju karijeru Rami je počeo još u detinjstvu, kada je glumio ni manje ni više nego svog brata blizanca, i umesto njega u školi radio testove .

 

- Moj brat je u školi slušao grčki jezik, ali ga nije učio, pa je zamalo izgubio godinu. Dogovorili smo se da ja izađem na test umesto njega, iako ni sam nisam znao taj predmet. Ipak, izašao sam na usmeni i napravio šou. Bio sam toliko dobar da me je profesorka zamolila da ostanem da ostanem da odgovaram i na njenom sledećem času - kroz smeh je ispričao glumac u intervjuu u emisiji kod Grejema Nortona.

 

foto: Profimedia

 

Njegov brat blizanac se zove Sami Malek, a Rami tvrdi kako oni ne liče toliko koliko se ljudima čini.

 

- U početku smo izgledali slično, skoro identično. S godinama se to menjalo - kazao je Rami u jednom od intervjua kada su ga pitali o Samiju.

foto: Profimedia

 

Sami Malek je učitelj, a od brata je stariji četiri minuta. Njih dvojica imaju i stariju sestru Jasmin. Dolaze iz skromne porodice, njihov otac je radio u osiguranju, a majka im je računovođa.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker