bio je iznenađen

OSKAROVAC SVE ZAPANJIO PRIZNANJEM: Raspravljali su se satima, a onda ga je ovaj oženjeni kolega iznenada zgrabio i POLJUBIO

0

Glumac Rami Malek nedavno je podelio priču o tome kako ga je trinaest godina stariji Britanac poljubio nakon višečasovnog razgovora.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rami Malek (38), koji je nagrađen Oskarom za ulogu Fredija Merkjurija u filmu Bohemian Rhapsody, jedna je od zvezda novog filma o Džejmsu Bondu No Time To Die. U intervjuu za The Late Show Stivena Kolbera, Malek se osvrnuo na rad na ovom filmu i saradnju s Danijelom Krejgom, koji igra Džejmsa Bonda, i otkrio nešto što je malo ko očekivao.

 

Imali smo jednu veoma komplikovanu scenu. Sedeli smo satima i raspravljali sa rediteljem Kerijem Fukunagom o snimanju te vrlo složene scene ― ispričao je Malek. ― Odjednom me je zgrabio i podigao. Nisam siguran ko je od nas dvojice inicirao sledeći trenutak, ali dogodio se poljubac. Danijel ga je inicirao. Bio sam zatečen. Trebalo mi je malo da se snađem, a onda sam se zapitao da li sam ja sledeća Bond devojka ― našalio se glumac.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Danijel Krejg je oženjen glumicom Rejčel Vajs već osam godina, a prošlog septembra su dobili ćerku.

 

 

makonda-tracker