policija pokrenula istragu

UZNEMIRUJUĆI DETALJI LEDE KRV U ŽILAMA: "Holivudski kanibal" optužen i za silovanje!

0

Nakon niza zastrašujućih optužbi na račun donedavnog "dobrog momka Holivuda" Armija Hamera koje se tiču njegovih sadističkih i kanibalističkih žudnji, oglasila se i devojka koja tvrdi da ju je glumac silovao.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer, najpoznatiji po ulozi u filmu Call Me by Your Name iz 2017, pod policijskom je istragom nakon tvrdnji da je satima silovao jednu devojku.


Glorija Olred, advokatica neimenovane dvadesetčetvorogodišnje žrtve, kontaktirala je s nadležnima, a istraga je pokrenuta još 3. februara, javlja CNN. Hamerova navodna žrtva, koju američki mediji nazivaju Efi, živi u Evropi i bila je u povremenoj vezi s glumcem u periodu od 2016. do 2020. godine. Mediji pišu da je Efi poznala Hamera preko Fejsbuka, da je on bio sve nasilniji kako su se upoznavali i neprestano pomerao granicu.


Zlostavljao me je psihički, emocionalno i seksualno — izjavila je žrtva kroz suze.

 

Ona optužuje glumca da ju je silovao 24. aprila 2017. godine, da je radio stvari na koje nije pristala i sve vreme je udarao po stopalima tako da nije mogla da hoda nekoliko sedmica.


Mislila sam da će me ubiti — rekla je Efi i dodala da je živela u strahu od Armija Hamera. On je navodno svoje ponašanje objašnjavao kao "izopačen oblik ljubavi".


Hamerov advokat odbacio je ove optužbe kao "nečuvene" i istakao da se svaki njegov odnos dogodio uz pristanak, kao i da prepiska između Efi i glumca pobija njene tvrdnje.

 

Reputacija popularnog glumca nedavno je, inače, poljuljana kada su se na društvenoj mreži Instagram pojavili "skrinšotovi" poruka koje je Hamer protekle četiri godine slao brojnim devojkama i u kojima sebe naziva kanibalom, poručuje im da želi da im odseče prst, pije krv... Uz to, glumac fantazira o silovanju, nasilju, da mu jedna od devojaka s kojima se dopisivao bude robinja i izražava sadističke žudnje.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem. S***e, nije lako priznati to, nikad ranije nisam to rekao — piše glumac u jednoj poruci.


On je nakon ovog skandala odustao od uloge u filmu koji je trebalo da snima sa Dženifer Lopez.
 

Nedavno se i razveo, navodno zbog preljube. S  Elizabet Čejmbers bio je u braku deset godina i dobili su dvoje dece — Harper Grejs (5) i Forda Daglasa (3). Glumac je u novembru prošle godine podneo zahtev za zajedničko starateljstvo.

 

 

makonda-tracker