foto

BILA JE SINONIM ZA LEPOTU I SEKSEPIL, POVUKLA SE IZ GLUME U PRVOJ TRUDNOĆI: Evo kako danas izgleda čuvena Eva Mendez

2

Poslednju ulogu slavna lepotica zabeležila je 2014. godine, a od tada je viđamo uglavnom na paparaco fotografijama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica koju smo obožavali nakon njenih uloga u filovima "Ljubavni terapeut", "Goust rajder", "Paklene ulice", "Rezervni igrači" i mnogim drugim bila je garant velike gledanosti filma — kada je tu Eva Mendez svi će gledati kao hipnotisani.


Prelepa Amerikanka kubanskog porekla tokom čitave karijere važila je za jednu od najlepših žena planete i bila na vrhu lista najseksepilnijih dama u Holivudu.

 

Na ogromnu žalost njenih obožavalaca, već nekoliko godina nemamo priliku da je vidimo ni u novim filmovima i serijama, ali ni u emisijama.

 

Ona je, kako je priznala, tokom prve trudnoće odlučila da se posveti isključivo porodici, koju je zasnovala s kolegom Rajanom Goslingom. Par je dobio dve ćerke — Esmeraldu i Amadu Li, a Evu već godinama imamo priliku da vidimo samo na retkim paparaco fotografijama koje nastaju dok šeta s porodicom, ide u kupovinu itd.


Srećom, (nekadašnja) glumica, koja je pre nekoliko dana proslavila 47. rođendan, koristi Instagram, pa njeni obožavaoci s vremena na vreme mogu da vide da je ona ista kao i uvek: prirodno prelepa i nasmejana.
 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker