ledena lepota

ZBOG NJENE LEPOTE MUŠKARCIMA JE ZASTAJAO DAH: Holividska diva imala je dva braka i troje dece, a ovu ljubav svi pamte!

0

Iako je njena prva filmska uloga nagrađena Zlatnim globusom za najbolju novu zvezdu godine, zbog loših kritika filma Lang je tri godine bila van filmskog platna, a onda je stigla mala, simpatična uloga Anđela smrti u filmu Boba Fosea iz 1979. godine 'All That Jazz'.

džesika l
foto: Profimedia

Međutim, na snimanju ovoga filma upoznala je glumca Sema Šeparda, s kojim je kasnije snimila filmove 'Dužna zemlja' (1984.), 'Zločini srca' (1986.) i 'Iskupljenje' (2005.).

 

Osim dugogodišnjeg partnera na filmskom platnu, Šepard joj je bio i ljubavni partner gotovo tri decenije. U 27 godina dugoj vezi dobili su i dvoje dece – Hanu Džejn Šepard (1986.) i Samuela Volkera Šeparda (1987.).

 

Glumac je preminuo 2017. godine od komplikacija ALS-a, a jedna od najstrastvenijih veza u istoriji Holivuda nije okončana njegovom smrću u 74. godini.

 

Oboje su bili iskreni u vezi poteškoća s kojima su se suočavali, a glumac je o njihovoj burnoj vezi govorio 2010. godine za The Gardijan.

 

'Mislim, bio je to dug i miran period, ali onda... Definitivno smo neverovatan par, ali znate, ne bez vatrometa... U ovom trenutku, ona je jedina žena s kojom sam mogao živeti. Ko bi mogao živeti sa mnom! Koja bi me druga žena trpela?', rekao je Šepard. Džesiku je neverovatno cenio i smatrao ju je najiskrenijom osobom koju je ikad upoznao.

 

'Ne znam da je ikada nešto slagala. A to ne bih mogao reći za sebe, niti bilo kog drugog. Muškarci sve vreme lažu, dok je ona bila potpuno iskrena', rekao je o tada veće bivšoj partnerki, pripisujući tu njenu osobinu Srednjem zapadu i sredini u kojoj je odrasla.


'Još jedna sjajna stvar , osim njene izvanredne prirodne lepote, je njena poniznost', rekao je tada.

 

 

Krajem 2011. godine predstavnik za odnose za medije Džesike Lang potvrdio je za časopis People da se slavni par razišao pre gotovo dve godine.

 

Kada je 2009. godine u svom domu u Minesoti, slomila ključnu kost i iščašila ruku, prenoćila je u bolnici i sutradan je puštena na kućni oporavak. Ubrzo nakon toga, okončana je 27 godina duga ljubavna veza, što je podstaklo nagađanja da je stvarni uzrok njenih povreda porodično nasilje.

 

Malo pre Šepardove smrti, Džesika se pojavila na naslovnici časopisa AARP the Magazine i prisetila njihove burne veze, aludirajući na česte nevolje.

 

'Ne bih ga nazvala ni ležernim ni zabavnim, ali svi imaju svoju mračnu stranu, a on je uvek to radio sa smislom za humor', rekla je o bivšoj ljubavi Lange.

 

 

makonda-tracker