OPORAVLJAJU SE

UVEK ZAGRLJENI, UVEK HRABRI: Slavni glumac i njegova supruga prvi put u javnosti nakon gubitka bebe (FOTO)

0

Nedugo nakon što je doživela drugi spontani pobačaj ove godine, lepa instruktorka joge pokazala je koliko je jaka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svega deset dana nakon što im je ginekolog saopštio najtužnije moguće vesti, poznati par hrabro je izašao u javnost.

 

Boldvinovi, jedan od najsrećnijih slavnih parova, sinoć se našao među zvanicama gala večeri koja se svake godine organizuje u Američkom prirodnjačkom muzeju u Njujorku.

 

 

Glumac se opredelio za klasično odelo s belom košuljom, dok je njegova supruga ponela elegantnu toaletu puder-roze boje čiji je gornji deo ukrašen cirkonima i detaljima u obliku cvetova. Njih dvoje bili su nasmejani, delovali su veoma hrabro i — kao i uvek — zaljubljeno do ušiju. Iako ih je nedavno zadesila ogromna tragedija, par je, čini se, spreman da nastavi dalje.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Alek Boldvin (61) i njegova supruga Hilarija (35) zajedno imaju četvoro dece: ćerku Karmen i sinove Rafaela, Leonarda i Romea, a glumac ima i ćerku Ajrlend iz braka s Kim Bejsinger.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Ipak, ova srećna porodica žudi da dobije još jednog člana, pa vredno rade na još jednoj bebi. Hilarija je zatrudnela dvaput ove godine, ali oba puta doživela je spontani pobačaj. Drugi, koji se dogodio pre deset dana, potpuno ju je slomio.

 

Veoma smo tužni što moramo s vama da podelimo da smo danas saznali da je naše dete preminulo u četvrtom mesecu trudnoće. Želimo da znate da, iako trenutno nismo u redu, bićemo. Imamo mnogo sreće što imamo naše četiri bebe i nikad to nećemo ispustiti iz vida — napisala je Hilariju u opisu snimka koji je objavila na Instagramu.

 

 

makonda-tracker