"nisam ovo očekivala"

NIKAD JOJ NIJE BILO TEŽE: Supruga slavnog glumca potresnom porukom saopštila da je PONOVO doživela spontani pobačaj

0

Sedam meseci nakon što je doživela spontani pobačaj, Hilarija Boldvin presrećno je objavila da je ponovo u drugom stanju, a pre mesec dana je otkrila da nosi još jednu devojčicu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Alek Boldvin i instruktorka joge Hilarija važe za jednu od najsrećnijih holivudskih porodica. Slavni par ima četvoro zajedničke dece — Karmen, Rafaela, Leonarda i Romea, dok glumac ima i ćerku Ajrlend iz braka s Kim Bejsinger.

 

 

Oboje žude da njihova srećna porodica bude još veća i veselija, pa su radili i na petom zajedničkom detetu. Vrlo brzo nakon tragičnog pobačaja koji je Hilarija doživela, poznata instruktorka joge ponovo je zatrudnela, a bila je toliko radosna i uzbuđena da je s pratiocima na Instagramu dodela čak i snimak ultrazvučnog pregleda i bebine otkucaje srca.

 

1 / 14 Foto: Instagram

 

Zato su svi s knedlom u grlu i suzama u očima pročitali Hilarijinu najnoviju objavu.

 

Veoma smo tužni što moramo s vama da podelimo da smo danas saznali da je naše dete preminulo u četvrtom mesecu trudnoće. Želimo da znate da, iako trenutno nismo u redu, bićemo. Imamo mnogo sreće što imamo naše četiri bebe i nikad to nećemo ispustiti iz vida — napisala je Hilariju u opisu snimka na kojem se grli sa svojom ćerkicom Karmen.

 

U nastavku ona piše da se oseća razoreno i da još uvek ne može da poveruje da se to dogodilo.

 

Nisam ovo očekivala kad sam danas otišla na pregled. Ne znam šta još da kažem... Još uvek sam u šoku i nisam još uvek načisto s ovim. Molim vas, bez paparaca. To je sve što tražim — zaključila je ova poznata mama.

 

 

 

makonda-tracker