NE KRIJU ZALJUBLJENOST

SLOMILI SU JOJ SRCE PRED CELIM SVETOM: Oženjeni glumac pred paparacima prevario suprugu s koleginicom! (FOTO)

0

Dok su njegovi obožavaoci verovali da je zgodni glumac u skladnom braku, on je uplovio u vezu s mladom glumicom, a par se čak ni ne krije previše

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dominik Vest (50) i Lili Džejms (31) viđeni su zajedno tokom romantičnog vikenda u Rimu, a ponašali su se kao par, javljaju svetski mediji među kojima su Daily Mail, E!, Metro, Sun i Mirror.


Njih dvoje su otvoreno razmenjivali nežnosti u javnosti, šetali zajedno, vozili električne trotinete, ručali u poznatom restoranu... uprkos tome što je Vest u braku s Ketrin Ficdžerald (49).

 

Glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama The Wire i The Affair, nije nosio burmu, ali koliko je javnosti poznato on je i dalje u braku s Ketrin, s kojom ima troje dece Sinona (12), Doru (14) i Frensisa (11), a venčani su od 2010. godine.

Kako piše Daily Mail, Dominikova supruga je potpuno slomljena nakon što su se u medijima pojavile fotografije glumčeve preljube.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ketrin pokušava da razgovara s Dominikom, ali on je isključio telefon. Mislila je da je njihov brak dobar, a sada je verovatno završen — rekao je, između ostalog, izvor blizak Ficdžeraldovoj.

 

Lili Džejms
Lili Džejmsfoto: Profimedia

Dominik Vest, koji u seriji The Affair igra preljubnika Nou Soloveja, u jednom intervjuu je otvoreno govorio o svojim stavovima o monogamiji, kada je istakao da to nije "nužno prirodan način" i da će "uvek biti prevare i intriga". Lili Džejms i on trenutno zajedno snimaju novu dramu za BBC pod nazivom 

The Pursuit Of Love.

 

 

makonda-tracker