šok

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Glumac i njegova supruga izašli pred novinare nakon što ju je JAVNO PREVARIO s koleginicom

0


Jutros su svetske medije obišle paparaco fotografije na kojima oženjeni glumac uživa u romantičnom vikendu s 20 godina mlađom glumicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Dominik Vest (50), poznat po ulogama u serijama The Affair i The Wire, već deset godina je u braku s pejzažnom arhitektkinjom Ketrin Ficdžerald (49), s kojom ima troje dece: Sinonu (12), Doru (14) i Frensisa (11).


Par je uvek delovao veoma skladno, zbog čega je britanska i svetska javnost šokirana glumčevim fotografijama s koleginicom Lili Džejms (31), s kojom je navodno proveo romantičan vikend u Rimu. Vest i Džejmsova viđeni su kako se grle, ljube, zajedno voze električni trotinet, ručaju... i deluju kao prilično zaljubljen par! Glumac je mladoj koleginici mirisao vrat i mazio kosu, a može se primetiti i da njegovoj ruci nema burme.

 

Izvor blizak porodici Vest ubrzo je izjavio za Daily Mail da je Dominikova supruga skrhana nakon što je ugledala ove fotografije.


Ketrin pokušava da razgovara s Dominikom, ali on je isključio telefon. Mislila je da je njihov brak dobar, a sada je verovatno završen — istakao je neimenovani izvor, navodno prijateljica Vestove supruge.


Ubrzo nakon što su fotografije osvanule na svim svetskim portalima koji se bave životima zvezda, Dominik Vest je viđen kako se vraća kući, a zatim je usledilo novo iznenađenje.


Par je, naime, izašao pred novinare i fotografe okupljenje ispred njihovog porodičnog doma i pozirao zagrljen, a poneli su i rukom pisane poruke koje su potpisali i u kojima je stajalo:


Naš brak je čvrst i još uvek smo i te kako zajedno. Hvala vam.

 

1 / 5 Foto: MIKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Mediji dodaju da se na obema porukama vidi Dominikov rukopis, kao i da on i dalje ne nosi burmu.


Vest s koleginicom Lili Džejms trenutno snima novu seriju za BBC pod nazivom The Pursuit Of Love, tako da ćemo ih sigurno u budućnosti još viđati zajedno, zagrljene ili ne...

 

 

makonda-tracker