PONIŽENA JE I POSRAMLJENA

ŠOKIRALA SE KAD GA JE VIDELA U ZAGRLJAJU SUPRUGE: Glumica nije znala da je njen slavni dečko i dalje u "srećnom braku"?

1

Pre desetak dana, svetska javnost je šokirana fotografijama na kojima oženjeni glumac uživa u romantičnom vikendu u Rimu i razmenjuje nežnosti s 20 godina mlađom koleginicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Dominik Vest (50), poznat po ulogama u serijama The Affair i The Wire, viđen je u zagrljaju lepe Lili Džejms (31) na rimskim ulicama i aerodromu. Par je zajedno vozio električni trotinet, ljubio se, mazio, a Vest je fotografisan i kako koleginici s kojom trenutno snima seriju The Pursuit Of Love miriše vrat.

 

1 / 6 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Sve to možda ne bi privuklo toliko pažnje da Vest nije punu deceniju u braku i mnogo duže u vezi s pejzažnom arhitektkinjom Ketrin Ficdžerald (49), s kojom ima troje dece: Sinonu (12), Doru (14) i Frensisa (11).

 

Ubrzo je usledio novi šok — čim se vratio u Veliku Britaniju, Dominik je sa suprugom izašao ispred kuće, gde su čekali okupljeni novinari i paparaci, a par je predao potpisane izjave za javnost na kojima je pisalo "Naš brak je čvrst i još uvek smo i te kako zajedno. Hvala vam", nakon čega su pozirali zagrljeni i ljubeći se.

 

1 / 7 Foto: MIKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Kako sada javlja E! News, Džejmsova je zapanjena i postiđena nakon svega što se dogodilo.


Ona je ponižena i posramljena zbog svega. Bila je šokirana kad je videla fotografije i njegovu priču o srećnom braku — rekao je izvor blizak Lili Džejms i osvrnuo se na pažnju koju je ovaj ljubavni trougao dobio. — Samo želi da sve ovo prođe, pritajila se i nada se da će brzo proći.

 

foto: Profimedia

Nakon scene ispred porodične kuće, Vestova supruga je otputovala u Irsku, u zamak Glin, gde živi njena majka.

 

 

makonda-tracker