sve je savladala

OD NJE SVE ŽENE TREBA DA UČE: Sofija Vergara otkriva kako da dobar brak postane perfektan!

3

Jedan stručnjak za govor tela analizirao je ponašanje slavne glumice u javnosti I izdvojio je kao dobar primer.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezde serije "Moderna porodica" Sofija Vergara i njen suprug i kolega Džo Manganijelo važe za jedan od najzaljubljenijih parova u Holivudu.

 

Venčali su se pre četiri godine nakog godinu dana veze, a da ih vezuju prava ljubav i velika strast, svedoči i njihov govor tela. Gotovo da ne postoji zajednička fotografija na kojoj nisu vrlo prisno zagrljeni ili se makar ne dodiruju.

 

Upravo zato im je autor knjige "5 jednostavnih načina da vaš brak od dobrog postane sjajan" i profesor sa Univerziteta Oukland u Mičigenu, dr Teri Orbah uzeo za primer dobrog braka. Naime, on je analizirao je govor njihovih tela tokom godina.

 

foto: Profimedia

I mada ne živite život holivudske zvezde, mali gestovi jedne od najplaćenijih glumica na svetu mogu vam pomoći da neverbalno izrazite šta osećate prema partneru i poboljšate svoju vezu i brak. Evo kako to Sofija radi…

 

Dok slavne osobe obično ignorišu paparace i trude se zaštite ono malo privatnosti koja im je preostala, Sofija radi sasvim suprotno. Njena razigranost i ogroman osmeh upućen kameri poručuju da se ne stidi da pokaže svetu koliko je zaljubljena u supruga. A to što ne propušta da ga na fotkama dodiruje, govori da je vrlo vezana za njega.

 

Glumica se često i slika tako što stoji iza Džoa, s rukama položenim na njegova ramena, čime poručuje da joj je on zaštita i oslonanac u životu.

Na crvenom tepihu se često slikaju okrenuti jedno ka drugom, kao da blicevi i ostatak sveta ne postoje. Na taj način jedno drugom i pokazuju da je njihova veza važnija od svega.

 

 

 

makonda-tracker