obožavaju je širom sveta

ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE NAPUSTILA JE ZEMLJU: Danas je jedna od OMILJENIH GLUMICA, a ovaj susret promenio je SVE

1

Jedna od najlepših žena sveta, glumica Sofija Vergara rodila se kao ćerka domaćice Margarit i stočara Julija Vergare, koji su osim nje imali još petero dece.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sofija je studirala stomatologiju u Kolumbiji, ali napustila je fakultet dva semestra pre kraja kako bi ostvarila manekensku i glumačku karijeru.

 

Ipak, život slavne glumice obeležila je velika porodična tragedija od koje se nikada nije oporavila.

 

Naime, njenog starijeg brata Rafaela ubili su 1998. tokom pokušaja otmice, te je zbog porodične tragedije koja ju je zadesila odlučila da iz Kolumbije ode u Ameriku.

 

Inače, Sofiji je karijeru započela kada ju je fotograf primetio na kolumbijskoj plaži i ponudio joj angažmane za modeling i rad na televiziji.

1 / 8 Foto: Profimedia

Sofija Vergara je poslednjih godina najplaćenija televizijska glumica, a vrednost njene imovine procenjuje se na 180 miliona dolara. Često se nalazi i na listama najljepših glumica u svetu, a proglašena je najuticajnijom Latinoamerikankom u Holivudu.

 

Sofia je od 2015. u braku s kolegom Džoom Menđanielom (43), a pre njega bila je jednom udata. Naime, kao 18-godišnjakinja udala se za svoju srednjoškolsku ljubav i dobili su sina Manola (28). Razveli su se 1993., nakon dve godine braka.

 

 

makonda-tracker