paparacima ništa ne promiče

NERVIRA GA ŠTO JE OPSEDNUTA LJUBAVNIKOM: Muž Megan Foks ljut na glumicu, ali ni on ne gubi vreme (FOTO)

0

Brajanu Ostinu Grinu navodno smeta što se njegova, još uvek zakonita, supruga toliko fokusirala na svoju novu vezu, a sada su paparaci i njega uslikali u zanimljivom društvu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Brajan Ostin Grin (47) i glumica Megan Foks (34) nedavno su saopštili da se rastaju posle 10 godina braka, a po svemu sudeći — razlog je preljuba. Glumica je tokom snimanja novog filma zbližila s reperom Mašin Ganom Kelijem, s kojima je počela javno da se pojavljuje i pre nego što je otkriveno da se razvodi, a u poslednje vreme su nerazdvojni.


Kako američki mediji pišu, njen suprug ne sedi mirno, pa je izlazio na sastanke s manekenkama Kortni Stoden i Tinom Luiz, ali mu smeta Meganina vrlo javna veza s reperom.

 


Brajana nervira to koliko je ona fokusirana na svoj odnos s Mašin Ganom Kelijem. Ne razume njenu potrebu da na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije sa simpatičnim opisima kako bi pokazala svoju ljubav. Još se nisu ni razveli — rekao je izvor blizak glumcu i dodao da mu smeta i to koliko je brzo uplovila u to sve, posebno jer je uvek držala do svoje privatnosti.


Par je, inače, tokom braka dobio trojicu sinova: Nou, Bodija i Džornija.


Američki paparaci, koji u poslednje vreme u stopu prate Mašin Gana Kelija i Megan Foks, imali su vremena i da "skoknu" do njenog bivšeg supruga, koji je uslikan na ručku, ali i tokom ćaskanja na klupi sa Dženifer Flin, ćerkom glumice Džejn Simor. Navodno je reč o poslovnom sastanku, ali... Šta vi mislite?

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker