o njoj ćemo čitati narednih decenija

VRISAK OD SREĆE I "LUDE" HALJINE KAKVE NIKO DRUGI NE BI UMEO DA NOSI: Ovo je devojka kojoj se od sinoć divi cela planeta

0

"Ona je mlađa od Bebi Jode i već ima Emija", našalio se Džimi Kimel nakon što je vidno emotivna lepa glumica osvojila prestižno priznanje u konkurenciji daleko starijih, poznatijih i uspešnijih koleginica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka plesačica, pevačica i glumica Zendaja (24) nagrađena je sinoć Emijem za najbolju žensku ulogu, i to za svoju rolu Ru u seriji Euforija. Ona je pobedu odnela ispred Dženifer Aniston, Olivije Kolman, Džodi Komer, Sandre Ou i Lore Lini.


Hvala svim neverovatnim ženama u ovoj kategoriji. Toliko vam se divim — istakla je Zendaja, koja je poznata kao vrlo ljubazna i skromna devojka, iako je još kao tinejdžerka bila planetarno popularna.

 

Glumica je srećne vesti dočekala okružena svojom porodicom i prijateljima, jer je ceremonija dodele bila najvećim delom virtuelna, a ona je, uprkos tome što bila izuzetno uzbuđena i emotivna, uspevala da deluje mirno i održi govor, a onda se okrenula, videla svoje najmilije i — vrisnula od sreće!

 


Koliko je Zendaja cenjena, bilo je jasno i kada smo videli njene konkurentkinje za nagradu, koje su joj od srca aplaudirale.


Naravno, budući da ona proteklih godina dominira i na crvenom tepihu, svi su jedva čekali da vide koje je odevne kombinacije mlada glumica pripremila za dodelu Emija.


Za ranije snimljen deo programa, Zendaja je odabrala haljinu mladog dizajnera Kristofera Džona Rodžersa (26), i to vrlo zanimljiv model koji malo ko može da ponese. Reč je o haljini smelog dekoltea čiji gornji deo čine kratki rukavi koji formiraju top, a tu je i širok pojas i puf-suknja upečatljive plave boje koja se sužava u predelu potkolenice i pripijena je uz članke.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Kada je proglašena pobednicom, Zendaja je nosila Armanijevu toaletu kojoj je donji deo zapravo crna mat suknja s krupnim belim tufnama, a gornji je sastavljen od kristala i bisera i otkriva ravan stomak i izvajana ramena.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker