uvek glamurozna

CRNA SVILA I DIJAMANTI + URNEBESNO REALNO IZDANJE: Klasični stil Dženifer Aniston za nešto drugačiju dodelu Emija (FOTO)

1

Mada u Los Anđelesu, u čuvenoj dvorani Stejpls centra, nije bilo publike, izuzev vrlo malog broja ljudi, Dženifer Aniston morala je da izgleda besprekorno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova glumica stigla je obučena u odevnu kombinaciju koja se apsolutno uklapa u njen elegantni stil, a nije htela da odstupi od proverenog i klasičnog. Naime, Džen je obukla dugu, crnu, svilenu haljinu koja je perfektno istakla njenu figuru. Dekolte i blagi sirena-kroj odlično su joj stajali, a sve je upotpunila crnim sandalama i dijamantima.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Dženifer Aniston je učestvovala i u proglašavanja najbolje glavne glumice u humorističnoj seriji, a kad je nagradu dobila Ketrin O'Hara, voditelj Džimi Kimel je zapalio kovertu! Mada ultraglamurozna, Dženifer se latila aparata za gašenje požara.

 

Ranije tog dana, Dženifer je pozirala u pidžami, sa maskom na licu, ali i čašom šampanjca u ruci. Mnogi su prokomentarisali da su njena spontanost, neposrednost i pokazivanje realne slike sebe u javnosti samo neki od razloga zašto je publika već godinama obožava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

 

makonda-tracker