besprekorna

POZNATA JE TO PO TOME ŠTO JE UVEK "ZAKOPČANA DO GRLA": Mlada glumica u haljini kakvu se mnogi ne bi usudili da ponesu

0

Glumica i pevačica Zendaja devojka je o kojoj priča ceo svet: ona ima fenomenalan glas, izuzetno je talentovana, pleše, pozira bolje nego supermodeli i ima izražen dar za modu. I ne prestaje da nas iznenađuje!

foto: Richard Shotwell/Invision/AP
foto: Richard Shotwell/Invision/AP

 

Dvadesettrogodišnja zvezda filmova o Spajdermenu poznata je kao devojka sa stilom otkako se pojavila, još kada je kao tinejdžerka zaigrala u Diznijevim dečijim serijama. Ipak, iako je uvek odevena upečatljivo i interesantno, ona je retko smela, a to je odlučila da promeni za sinoćnu dodelu nagrada Emi.

 

Zendaja se, naime, na čuvenom losanđeleskom crvenom tepihu pojavila u zelenoj Vere Vang koju krasi izuzetno dubok šlic, a prati ga polukružni rep. Gornji deo haljine zapravo je poluprovidan korset i ima široku bretelu koja prekriva samo jedno rame.

 

Kada se ovakav look kombinuje sa crvenim odsjajem njene kose, nemoguće je ne primetiti da mlada glumica podseća na zanosnu Umu Turman u filmu Betmen i Robin.

 

1 / 6 Foto: EPA/NINA PROMMER

 

Naravno, pored ovakve haljine nije potrebno biti previše kreativan pri izboru cipela, pa je Zendaja odabrala jednostavne salonke zelene boje, dok su nakita tu samo viseće minđuše i efektna dijamantska narukvica.

 

 

makonda-tracker