kakva ideja!

VIKTORIJA BEKAM I ZENDAJA SU ODAVNO PROBALE TAJ TRIK: (Ne)obična haljina Megan Markl koja se može nositi uz pantalone! (FOTO)

0

Tokom kraljevske turneje po Africi, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ponela je veliki broj interesantnih odevnih kombinacija, ali najviše pažnje privukla je (ne)obična haljina krem boje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Harija posetila je početkom ove godine pokrovitelj Udruženja univerziteta Komonvelta, čiji je važan deo Univerzitet u Johanesburgu, pa je posetu Južnoafričkoj Republici iskoristila da poseti i ovu instituciju.

 

Megan je uživala u razgovoru s nastavnim kadrom i studentima, a u medijima je ponovo glasnije odjeknulo šta je vojvotkinja od Saseksa obukla nego šta je rekla.

 

 

Megan se, naime, pojavila u tzv. baloner-haljini s potpisom modnog brenda Banana Republic, koju je kombinovala s nude salonkama Stjuarta Vajcmana. Reč je, zapravo, o varijanti klasičnog trenča bez rukava, koji je popularan već godinama, a posebno je interesantno to što se može nositi i kao prsluk!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Tako je pre nekoliko godina Viktorija Bekam ponela sličan model jarke žute boje preko crnih pantalona i košulje.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Mlada pevačica i glumica Zendaja nosila je sličan prsluk-haljinu na još zanimljiviji način - uz crvenu trenerku i bele salonke!

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker