čarobna

OVAKVU MODNU SMELOST NE VIĐAMO ČESTO: Mlada glumica na crvenom tepihu bacila u drugi plan najveće holivudske dive (FOTO)

0

Iako ima samo 23 godine, nekadašnja Diznijeva zvezda oduzima dah i najvećim modnim znalcima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Zendaja spada u retke poznate ličnosti koje gotovo da ne greše kada je reč o modnim odabirima! Svaki put kada se ona pojavi na crvenom tepihu, jasno je da će da njeno izdanje biti glavna vest na modnim portalima, a tako je i nakon sinoćne dodele nagrada Critics' Choice Awards.

 

 

Mlada Zendaja, koja se proslavila ulogama u serijama na kanalu Dizni, odabrala je za ovu priliku komplet iz kolekcije Toma Forda za proleće 2020. Reč je o spoju veoma udobne maksi suknje i nesvakidašnjeg asimetričnog topa čiji je prednji deo u obliku ženskih grudi!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kako je njen stilista Lo Roač objasnio, reč je o Fordovom omažu Ivu Sen Loranu, koji je svojevremeno pravio nestvarne vintidž topove u vidu viteških grudnih oklopa.

 

Zendaja je, s obzirom na smelost ove odevne kombinacije, igrala na sigurno, pa je odabrala ružičaste nijanse i kada je u pitanju obuća, kao i senka za oči i lak za nokte. Što se tiče frizure, opredelila se za duge i sitne pletenice koje su joj pomogle da ostavi još snažniji utisak.

 

 

makonda-tracker