verovali ili ne

Dojila je supruga - i niko je ne osuđuje zbog toga: Glumica podelila šokantnu ispovest i oduševila mame širom sveta

1

Kada je život holivudskih lepotica u pitanju, one nam uglavnom otkrivaju sve o svojim haljinama i trikovima za negu lepote, ali izostavljaje detalje o stvarima s kojima svaka žena može da se identifikuje. To nije slučaj s plavokosom glumicom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna Kristen Bel (37) zapanjila je pre nekoliko dana američku i svetsku javnost podelivši priču o tome kako je dojila svog supruga Deksa Šeparda.

 

Međutim, iako su mnogi požurili da je osude, njeno objašnjenje oduševilo je sve - posebno dame koje su se našle u situaciji kakva je i u nju zadesila.

 

Prilikom razgovora s glumicom Kejti Lovs, Kristen je, naime, ispričala da ju je nakon porođaja mučio mastitis. Ovo stanje poznato je kao izuzetno bolno, budući da ono dovodi do začepljenja mlečnih žlezda i upale tkiva. Glumica se tri puta borila s ovim problemom, a kada joj se to dogodilo poslednji put nije uspela da zakaže termin kod lekara.

 

U pomoć joj je priskočio - suprug.

 

 

- To je bilo nakon što je naša beba prestala da sisa... rekla sam suprugu: Treba da mi izvučeš ovo. Možemo da razgovaramo o tome, možemo da čudimo ili možeš jednostavno to da uradiš. I uradio je to - izvlačio je mleko i pljuvao ga u šolju. I nikad u životu nisam bilo toliko zaljubljena kao u tom trenutku - bila je iskrena glumica.

 

Šepard i Belova su u braku od 2013. godine i imaju dvoje dece.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker