SVE BOJE DUGE

SEKSEPILNA, SMELA, RAZIGRANA: Da li je ovo najlepša haljina na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi? (ANKETA)

0

Jedna od najlepših plavuša u Holivudu pojavila se na sinoćnom događaju sezone u kreaciji koju potpisuje modna kuća Dior i koja je bez sumnje jedna od najinteresantnijih koju smo videli ove godine.

foto: EPA/ETIENNE LAURENT
foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Kristen Bel, šarmantna glumica koju smo gledali u filmovima Veronika Mars, Preboleti Saru Maršal, Opet ti i Kad si u Rimu, uvek je na visini zadatka, a njeno sinoćno izdanje je svakako vredno pamćenja.

 

Kako je njena stilistkinja Nikol Čavez istakla za InStyle, Belova je s razlogom odabrala komad iz Diorove kolekcije Resort 2020.

 

1 / 5 Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

 

- Veliki deo onoga što ja radim s Kristen jeste pokušaj da pronađemo brendove koji imaju veze s njenom društveno osvešćenom stranom. Ova kolekcija, prikazana u Marakešu, bila je u suštini Diorovo ljubavno pismo Maroku. Učestvovale su lokalne zanatlije, ohrabrivan je multinacionalizam, a kolekcija ju je razvila prva žena na mestu kreativnog direktora u ovoj kući - Marija Gracija Čijuri - objašnjava Čavez.

 

Kristen je ovu toaletu kombinovala sa crnim cipelama s platformom koju potpisuje Brajan Etvud, a sve je začinila jednostavnim i suptilnim nakitom Harija Vinstona.

 

 

 

makonda-tracker