FOTO/VIDEO

KRISTAL, RASKOŠ, SKUPOCENE KOLEKCIJE: Sofija Vergara otvorila vrata garderobera, a sad za njim uzdišu žene ŠIROM SVETA

0

Poput mnogih poznatih koji u svojim domovima imaju prostrane garderobere, Sofija Vergara nije odolela da i sama sebi napravi jedan svoj kutak gde drži skupocene krpice i aksesoare.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa Kolumbijka, zvezda serije "Moderna porodica" putem društvenih je mreža pokazala svoj najdraži kutak u svom luksuznom domu, piše Stil.

 

Dok se snimala u šarenom prozračnom kombinezonu i visokim potpeticama koje su njena modna slabost, mnogi su bacilli oko na pozadinu.

 

Pregledno složena garderoba na brojnim policama, vešalicama i policima u srebrno belim tonovima, dekor su njene raskošne sobe – garderobera.

 

 

U prostoriji koju naziva garderobom ima i veliko ogledalo ali i viseći kristalni luster koji celoj sobi daje dozu glamura. Pored ogledala na polici se uredno složene cipele dizajnerske marke Kristijan Lobutin. Vergara poseduje celu kolekciju ovih skupocenih cipela s famoznim crvenim đonom.

 

Tu su i neizostavne kožne torbe Hermes, koje svaka ljubiteljka mode priželjkuje u svom ormaru, a ova slavna glumica ima ih u nekoliko veličina i boja.

 

 

makonda-tracker