svaka čast

Ovo niko nije očekivao, a svoje obožavaoce je oduševila: Kristen Bel svojim komentarom ostavila sve bez teksta! (FOTO)

0

Poznatim ličnostima njihovi obožavaoci često kometarišu slike, i u moru komentara ne očekuju povratan odgovor. Međutim, šta se desi kada slavna ličnost u tom moru komentara ipak odgovori nekome?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristen Bel oduševila je obožavatelje, a verovatno i stekla nove, time što je odgovorila na jedan komentar na Instagramu.

 

Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila svoju fotografiju sa dodele "Emi nagrada", i nimalo iznenađujuće, dobila je mnogo komentara da izgleda prelepo. Jedan od tih komentara joj je posebno privukao pažnju, prenosi nam "Stil".

 

"Tako si je*eno prelepa. Zadivljujuća, za razliku od mene", napisala joj je jedna devojka iz Australije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Iznenađujuće je da je među tih 9.000 komentara na fotografiji Kristen uopšte videla komentar, a tek to što je odgovorila!

 

"Devojko, da se nisu usudila. Samo si jednom na ovoj planeti - ne traći vreme na negativnost. Zaslužuješ svu ljubav na svetu. I mislim da je tvoje lice prelepo. Da se nisi usudila da mi kažeš drugačije! Smej se više, jer si živa i divna. Voljena si", poručila joj je glumica.

 

Mnogi ljudi su videli ovu poruku koju je Kristen uputila, pa su je "preneli" i na Twitter.

 

Naravno da su obožavaoci oduševljeni ovim glumičinim gestom, koja je itekako svesna da ima uticaja na devojke i devojčice, i koliko im njene reči znače.

 

 

makonda-tracker