očekivao je ovakve komentare

DVE GODINE GA NIKO SEM NAJBLIŽIH NIJE VIDEO! Čuveni reper PRVI PUT objavio fotografiju sina, naišao na ŠOKANTNU reakciju

0

Ponosan na svog prvenca, reper je objavio njegovu fotografiju, a deo američke javnosti reagovao je veoma neprijatno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je poznat kao netipičan reper, Drejk je ovih dana emotivniji nego inače. Bez obzira da li je reč o samoizolaciji ili o nečemu drugom, on se proteklih dana više puta putem Instagrama obraćao bivšoj devojci i neprežaljenoj ljubavi svog života Rijani, objavio snimak oblaka, fotografije svojih roditelja, a potom učinio i nešto neočekivano: podelio fotografiju svog sina Adonisa i njegove majke Sofi Briso!


Volim svoju prelepu porodicu i prijatelje i nedostaju mi i ne mogu da dočekam radostan dan kada ćemo se ponovo videti — napisao je Drejk.

 

Ovo je prvi put da javnost ima priliku da vidi reperovog sina, nakon što je 2018. godine reper Puša Ti objavio "distrek" na Drejkov račun i u njemu pomenuo Adonisa.


Na fotografiji koju je Drejk objavio vidimo neodoljivog dečačića loknaste kose, a mnogi su u njegovoj boji kože i činjenici da je Adonis svetle puti videli povod da se obruše na repera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

 

Tako se na Tviteru mogu pročitati komentari da bi Drejk trebalo da zatraži test za utvrđivanje očinstva, mnogi tvrde da se reper stidi sina i da ga zato nismo videli do sad itd.


Čini se da je reper predvideo ovakvu reakciju dela američke javnosti, pa je već u jednoj svojoj pesmi rekao:


Nisam krio svog klinca od sveta, krio sam svet od svog klinca.


I rekao je dovoljno, zar ne?

 

 

makonda-tracker