šok!

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Rijana ponovo odbacila Drejka, u vezi je s OVIM poznatim frajerom? (FOTO)

0

Nakon što je raskinula sa saudijskim milijarderom, šuškalo se da je lepa pevačica ponovo u zagrljaju bivšeg, ali izgleda da je njeno srce ipak ukrao neko treći

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čim je objavljeno da se Rijana rastala od saudijskog bogataša Hasana Džamila, američki mediji javili su da se ponovo viđa s reperom Drejkom, s kojim je godinama bliska prijateljica i više puta su imali kratkotrajne romanse.

 

Ipak, svega nekoliko dana kasnije novinari tvrde da ni od te ljubavi nema ništa jer je Rijanin novi dečko navodno ASAP Roki!

 

foto: Cubankite / Shutterstock.com

Britnski TheSun javlja da je par nedavno u Njujorku viđen kako se zabavlja da bis e potom uputili u obližnji hotel.

 

Podelili su apartman tokom boravka u Njujorku. Ipak, Rijana nije spremna da to ozvaniči tako brzo nakon raskida s Hasanom. Zaista uživaju u vremenu koje provode zajedno i idu polako jer su još na početku — izjavio je izvor blizak pevačici.

 

On je dodao da Rijana još uvek ne razmišlja o tome ima li njihova veza budućnost i da jednostavno uživa.

 

Pevačica i Roki su se, inače, zajedno pojavili na crvenom tepihu u decembru, i to na dodeli nagrada British Fashion Awards, gde su privukli mnogo pažnje. Već tada, Rijanini obožavaoci preplavili su društvene mreže komentarima, a to je posebno slučaj otkad se pročulo za njenu vezu s reperom. Ovo su samo neke od reakcija.

 

 

Ipak, budući da su oni godinama prijatelji, ove vesti bi trebalo uzeti s rezervom.

 

 

makonda-tracker