tviteraši nižu uvrede

ZAŠTO BI SE ODRASTAO MUŠKARAC DRUŽIO S DEVOJČICAMA? Slavni reper na udaru javnosti nakon što su dve poznate tinejdžerke izjavile da se dopisuju s njim

0

Ubrzo nakon što su društvene mreže preplavili negativni komentari jer se Drejk dopisuje s mladom glumicom, i popularna pevačica otkrila je da je u kontaktu s njim!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mili Bobi Braun (15), zvezda serije Stranger Things, pre dve godine se pohvalila da se upoznala sa čuvenim reperom Drejkom (33). Mlada glumica objavila je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju, nastalu u bekstejdžu tokom njegovog koncerta u Australiji, a i sam Drejk podelio je sličnu. Prošle godine, Mili je u jednom intervjuu pomenula da se oni od tada redovno dopisuju i izjavila:

 

Volim ga — dodavši da je Drejk odličan prijatelj i uzor. — Pre neki dan smo se baš dopisivali i napisao mi je: „Mnogo mi nedostaješ“, a ja njemu „Ti meni još više“, on je sjajan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?​?​?​?​?​?​ (@milliebobbybrown) on

 

Mnogi su se već tada čudili zbog čega bi odrastao muškarac bio u stalnom i dugotrajnom kontaktu s tinejdžerkom i, štaviše, imao tako prisan odnos. Ipak, još više negativnih komentara preplavilo je internet nakon što je mlada pevačica Bili Ajliš (17) izjavila da se dopisuje s Drejkom.

 

 

Volim Drejka, on je najfiniji momak s kojim sam ikad pričala — istakla je ona za Vanity Fair. — Mislim, samo smo se dopisivali, ali tako je fin. Znate, on ne mora da bude fin. Znate na šta mislim? On je u živou došao do nivoa da ne mora da bude fin, ali jeste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

 

Naravno, društvene mreže su se usijale, a naročito Tviter. Veliki broj korisnika ove mreže komentariše da je „jezivo“ to što odrastao muškarac toliko energije posvećuje devojčicama upola mlađim od njega.

 

 

Ipak, jedan tvit privukao je, čini se, najviše pažnje — retvitovan je više od 22.000 puta i lajkovan više od 66.500 puta!

 

 

Vi kažete „neobično prijateljstvo“, ja kažem „najnoviji primer predatorskog ponašanja — napisao je poznati novinar Mik Rajt.

 

Nije mali broj ni onih koji podsećaju na snimak iz 2010. godine, kada je reper na svom koncertu poljubio sedamnaestogodišnju obožavateljku koja mu se pridružila na bini.

 

Drejk se još uvek nije oglasio povodom ovih komentara.

 

 

makonda-tracker