izašao "iz ormara"

"NIKAD NE ZNATE ŠTA SE DOGAĐA U NAIZGLED SAVRŠENOM ŽIVOTU": Voditelj posle 27 godina braka priznao da je homoseksualac

5

Nakon skoro tri decenije braka odlučio je da javno otkrije šta zapravo oseća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato britansko voditeljsko lice Filip Šofild priznao je na Instagramu da je homoseksualac. 

 

Šofild vodi jednu od najpopularnijih britanskih emisija Ovo jutro  ("This Morning") i već 27 godina je u braku sa Stefani Lou i imaju dve ćerke. 

 

"Nikada ne znate šta se događa u nečijem naizgled savršenom životu i sa čime se ljudi sve bore. Uz podršku svoje žene i svojih ćerki prihvatio sam činjenicu da sam gej. To je prouzrokovalo brojne teške razgovore u našem domu. Oženjen sam Stef gotovo 27 godina i imamo dve prelepe ćerke - Moli i Rubi. Moja porodica je pokušala da me razveseli, obasipa ljubavlju i nežnostima, iako su i same bile zbunjene. Ipak, i dalje ne mogu da spavam i prošao sam kroz neke vrlo mračne trenutke", napisao je voditelj.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

"Konflikt između onog što jesam duboko u sebi i spoljnog sveta se smanjio. Danas, s pravom, biti gej je razlog za slavlje i ponos. Da, osećam bol i zbunjenost, a razlog za njih je samo bol koju nanosim svojoj porodici."

 

"Stef je bila neverovatna, jako je volim. Ona je najljubaznija duša koju sam upoznao. Moje devojke su me zadivile svojom ljubavlju, zagrljajima i ohrabrujućim rečima. I moja i Stefina porodica zaprepastile su me svojom ljubavlju, prihvatanjem istog trena i podrškom. Naravno da su zabrinuti za Stef, ali znam da će nas oboje podići."

 

"Molim vas budite ljubazni, posebno prema mojoj porodici", zaključio je na kraju.

 

makonda-tracker