nema šta da krije

JESAM LI GEJ? KOGA BRIGA?! Mladi pevač ljubio najlepše žene sveta, a ova izjava preti da digne mnogo prašine među obožavateljkama

2

Devojke ga obožavaju, a o njegovoj seksualnoj orijentaciji spekuliše se godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hari Stajls, bivši frontmen grupe One Direction, od početka karijere privlači mnogo pažnje suprotnog pola i jedan je od ljubimaca tinejdžerki.

 

On je, otkad je na sceni, osvojio srca mnogih slavnih lepotica: Karolin Flek, Tejlor Svift, Kendal Džener, Sara Sampajo i mnogih drugih, a šuškalo se da je čak i Nikol Šerzinger pala na njegov šarm!

 

Iako do sad nije povezivan ni s jednim muškarcem, dugo se šuškalo da pevača privlače i pripadnici njegovog pola, a u nedavnom intervjuu za The Guardian postavljeno mu je pitanje na ovu temu.

 

Naime, novinar je pitao:

 

Popularno je mišljenje da se ne definišeš kao strejt muškarac. Tekstovi tvojih pesama, odeća koju nosiš, čak i omot tvog albuma… Sve to ukazuje na to da si biseksualac. Da li te je neko već to pitao?

 

foto: Profimedia

Hari je najpre bio zbunjen i rekao da pretpostavlja da su ga već pitali to.

 

Ali ne znam. Zašto? — bio je zbunjen Stajls što mu je postavljeno ovakvo pitanje. — Nije kao da sedim na odgovoru i čuvam ga. To nije slučaj. Nije da ne želim da ti kažem. Prosto: koga priga? Ima li to smisla? Zaista mislim da to nikoga ne treba da interesuje — istakao je Stajls.

 

Ipak, on je naglasio da mu nije cilj da zavara ljude da misle da nesumnjivo jeste biseksualac.

 

Da li se igram sa seksualnošću i bivam dvosmislen da bih bio zanimljiviji? Ne. Kad se radi o mojoj odeći, omotu albuma, trudim se da takve odluke donosim sa svojim saradnicima. Želim da stvari izgledaju na određeni način. Ne zato što ću tako izgledati gej ili strejt ili biseksualno već zato što mislim da ću izgledati kul — rekao je pevač.

 

On je naglasio da seksualnu orijentaciju smatra nečim zabavnim i da ne može više da kaže na ovu temu jer o njoj nikad nije toliko razmišljao.

 

 

makonda-tracker