misice ne mogu da mu odole

LJUBE SE KAO DA IH NIKO NE GLEDA: Zgodni glumac očarao još jednu poznatu devojku, a njegove obožavateljke tvde — MOŽE ON TO I BOLJE (ANKETA)

0

Otkako se razveo od pevačice Fergi, poznati glumac definitivno ne gubi vreme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džoš Damel (45) otkad se pojavio na javnoj sceni važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca i uvek je bio posebno popularan među devojkama.


Zato je sve obradovala vest da se on i pevačica Fergi rastaju, a glumac je vrlo brzo krenuo iz veze u vezu. Najpre je bio s bivšom Mis Amerike Olivijom Kulpo, potom s Eizom Gonzales, a sada je zaveo još jednu nekadašnju Mis Amerike — Odru Mari (25)!


Ova mlada lepotica danas se bavi manekenstvom i radi i kao voditeljka,a par se ne krije od javnosti, pa su ih nedavno videli kako se ljube na aerodromu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

I dok je javnost oduševljena ovim novim parom, obožavateljke slavnog glumca na Tviteru se pitaju kako im nije jasno kako je manekenka osvojila glumca, a kamoli titulu Mis Amerike jer se izgledom baš i ne uklapa u Damelov dosadašnji ukus, a tu su i obline, kakve ne viđamo (dovoljno često) na pistama prilikom takmičenja za mis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audra Mari (@audramari) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker