ljubav koja traje zauvek

VRATIO SE U NJEN ŽIVOT TIHO: Nove vesti o Bredu Pitu i Dženifer Aniston ODUŠEVILE njihove najvatrenije fanove

5

Na božićnoj proslavi koju je za svoje slavne prijatelje organizovala glumica koja nas je očarala ulogom u seriji Prijatelji našlo se i jedno od najpoznatijih lica na svetu — lice Breda Pita.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Kako javljaju američki mediji, šarmantna Dženifer Aniston i njen kolega i bivši suprug Bred Pit u dobrim su odnosima!

 

Četrnaest godina nakon što ju je prevario s Anđelinom Džoli i nakon što su se razveli, Dženifer je odlučila da ponovo pusti Breda u svoj život.

 

Kako piše Entertainment Tonight, glumica je upriličila božićnu žurku minulog vikenda, a među zvanicama se našao i Pit!

 

Bred Pit je stigao na žurku Dženifer Aniston nešto posle sedam sati u nedelju — rekao je izvor za ovaj list. — Bio je među prvima koji su stigli i preposlednji koji je otišao, oko jedanaest uveče.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ova proslava je, navodi dalje izvor, bila veoma intimna, s tek nekoliko gostiju.,

 

Bilo je veoma praznično! To je bio prilično skroman, neformalan događaj. Samo okupljanje bliskih prijatelja kako bi se proslavili praznici — istakao je izvor.

 

Kako je drugi izvor dodao za ovaj list, otkad su se oboje razveli — Bred od Anđeline Džoli, a Dženifer od Džastina Terua, u sjajnim su odnosima i više puta su se čuli.

 

Oni su prijatelji i podržavaju jedno drugo u teškim trenucima. Mnogo su napredovali otkad se njihov brak završio i planiraju da ostanu prijatelji do kraja života — zaključio je.

 

 

makonda-tracker