čeka ga dug oporavak

Alek Boldvin hitno operisan: Supruga Hilarija progovorila o njegovom zdravstvenom stanju i zahvalila se fanovima na rečima podrške

0

Supruga Aleka Boldvina putem društvenih mreža sa javnošću je podelila vesti koje su zabrinule njegove mnogobrojne fanove

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Hilarija Boldvin, koja sa slavnim glumcem očekuje četvrto dete, podelila je sa javnošću informaciju da je njen muž morao da se podvrgne nimalo naivnom hirurškom zahvatu.

 

Naime, Hilarija je otkrila da je njen suprug morao da se podvrgne artroplastici kuka, odnosno operativnom zahvatu zamene kuka koji podrazumeva uklanjanje oštećenih delova zgloba kuka i njihovu zamenu sa delovima koji su izgrađeni od veštačkih materijala.

 

 

Hilarija je ovim povodom sa javnošću podelila dirljivu porkuku kojom se zahvalila svim fanovima na brojnim rečima podrške.

 

- Hvala na vašim lepim rečima i željama. Znam da mnogi od vas žele da znaju kako je on. Operacija je prošla dobro i ja sam uz njega dok se potpuno ne oporavi - napisala je Hilarija uz fotografiju snimljenu u bolnici, na kojoj drži za ruku svog supruga.

 

 

makonda-tracker