hrabra i ponosna

Svačija omiljena slavna mama ponovo raspametila žene: Evo kako ZAISTA izgleda žensko telo 24 sata posle porođaja! (FOTO)

0
Dok se ostale poznate majke kriju od javnosti nakon što na svet donesu bebu, ona hrabro pokazuje da je žensko telo posle porođaja razlog za ponos!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hilarija Boldvin, čuvena joga-mama, jedna je od najprepoznatljivijih žena u Holivudu. Ona izvodi nemoguće: jedna je od najuspešnijih instruktorki joge na svetu, vredna je domaćica, izgleda bolje od najpopularnijih svetskih modela, a pre nekoliko dana je na svet donela treće dete!

 

Upoznajte novog člana porodice Boldvin: Dirljiva fotografija Hilarije i sina iz porodilišta (FOTO)

 

Supruga glumca Aleka Boldvina, međutim, ne dopušta da o njoj svi misle kao o nekoj savršenoj ženi, odnosno, ona je odlučna u tome da promeni današnje shvatanje savršenstva. Ne, to nije figura peščanog sata, niti su to nadljudski napori da se sakrije stvarni izgled ženskog tela. Hilarija Boldvin bori se za istinu i otkriva kako žene zaista izgledaju nakon porođaja.

Napravila sam ovu fotografiju kada je Leonardo bio star oko 24 sata", napisala je Hilarija u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

 

Ona je priznala da je bila nervozna dok je to činila, ali je svesna toga da u vreme kada je stid zbog sizičkog izgleda tako snažan važno istaći da je "pravo žensko telo" nešto sasvim normalno i promovisati zdravlje i samopouzdanje.

 

Blejk Lajvli oduševila mame: Nije u redu isticati da zvezde lepo izgledaju posle porođaja! (ANKETA)

Većina vas zna da volim da pokažem procese životnih iskustava i da čvrsto verujem da nas pravilna ishrana i uravnoteženo vežanje mogu ućiniti srećnima, zdravima i snažnima", istakla je Hilarija.

makonda-tracker