strogi

JEDNI IM APLAUDIRAJU, DRUGI IH NE RAZUMEJU: Mila Kunis i Ešton Kučer odlučili šta će uraditi sa svojim bogatstvom, ali njihova deca će ISPAŠTATI

7

Ešton Kučer i Mila Kunis izjavili su da ne planiraju da ostavljaju svoje bogatstvo deci, sinu Dimitriju i ćerki Vajat, pa su objasnili koje razloge za to imaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ešton Kučer i Mila Kunis veruju u to da se sve postiže samo radom, te zato ne planiraju da deci ostave svoje bogatstvo. Još od mladih dana vredno su radili na razvitku svojih karijera, a žele da njihova deca isto postupaju.

 

Kučer je objasnio zašto deci neće ostaviti ništa:

 

Moja deca žive privilegovano i to ni ne znaju, a ovako neće ni saznati. Mi ćemo svoj novac dati u dobrotvorne svrhe.

 

 

Ovo nije prvi put da ovaj par govori o tome, a već su pokušavali da nauče decu da cene vrednost novca. 2017. godine je Mila uvela novu tradiciju, a to je da umesto božićnih poklona deci daju novac u dobrotvorne svrhe, te je izjavila sledeće po tom pitanju:

 

Kada decu imaju godinu dana i manje, pokloni zaista nisu važni. Prošle godine smo slavili Božić, Vajat je imala dve godine. Nismo joj poklonili ništa, samo su to uradili njeni baba i deda. Dete više ne ceni poklon, ne zna ni šta da očekuje - ali nešto mora da očekuje. Zamolili smo svoje roditelje da, ako već nešto moraju da kupe, neka kupe jedan poklon. Ostalo ćemo dati u dobrotvorne svrhe, dečjoj bolnici, životinjama... To je naša nova tradicija.

 

Ešton i Mila nisu jedini ovakvog stava. Mnoge poznate ličnost, npr. Bil Gejts, ne planiraju da svojim naslednicima ostave novac, već će sami morati sve da zarade.

 

 

 

makonda-tracker