ima ih više nego što ste mislili

Najbogatiji ljudi na svetu svojoj deci neće ostaviti NI CENT: Ne želim da mi dete izraste U KRETENA! (FOTO)

4

Nedavno su mediji objavili da Bil Gejts, čovek koji je svetu darovao Majkrosoft i poseduje 81,7 milijardi dolara, neće ostaviti bogatstvo svojoj deci. Ipak, on nije jedini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve više bogatih i slavnih odlučuje da svoje milione i milijarde američkih dolara donira dobrotvornim organizacijama umesto da obezbedi lagodan život svojoj deci.

 

Razlozi su različiti, a poznati najčešće to čine jer žele da njihova deca cene prave vrednosti.

 

10 zvezda iza čijih imena vrebaju VIRUSI: Ukoliko njih budete guglali, možda ćete uskoro spremati novac za novi telefon (FOTO)

 

Elton Džon

 

 

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

 

Britanski muzičar ima bogatstvo koje se procenjuje na 380 miliona dolara, ali njegovim mališanima to nije veliki razlog za radovanje.

 

Oni su slavni i uspešni, ali to nije njihov najveći ponos: Uživajte u predivnim porodičnim fotografijama poznatih mama i tata

Naravno da želim da obezbedim svojim dečacima solidno finansijsko stanje. Ali užasno je dati deci srebrnu kašiku. To uništava njihove živote", rekao je otac dvoje dece.

On je naglasio da je svestan toga da njegova deca danas ne žive normalne i obične živote, ali će morati tako da žive kako bi stekli poštovanje prema novcu i poslu.


Sting

 

foto: Profimedia

Bivši član grupe Police je vlasnik, procenjuje se, oko 300 miliona dolara. Međutim, njegova deca od toga nemaju ništa.

Rekao sam im da za njih neće ostati puno novca jer ga mi trošimo", jednom prilikom je rekao Sting i dodao da ne želi da novac bude "albatros oko vratova" njegove dece.

Naravno, ako budu u nevolji, pomoći ću im."

makonda-tracker