"TRBOSEK IZ HOLIVUDA"

OSUĐEN UBICA DEVOJKE EŠTONA KUČERA: Naneo joj je 47 uboda nožem, a sada ga čeka STRAŠNA SUDBINA!

0

Među žrtvama ovog hladnokrvnog serijskog ubice bila je i bivša devojka glumca Eštona Kučera, Ešli Elerin, koja je tada imala 22 godine i studirala modni dizajn.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majkl Gargiulo (43), hladnokrvni serijski ubica koji je nazvan "Trbosekom iz Holivuda", osuđen je na smrtnu kaznu. On je na sudu u Los Anđelesu proglašen krivim za dva ubistva i pokušaj ubistva.

 

Među žrtvama je bila i bivša devojka glumca Eštona Kučera, Ešli Elerin, koja je tada imala 22 godine i studirala modni dizajn. Ubijena je u noćnom izlasku 2001. godine.

 

foto: Profimedia

Te noći trebalo je da zajedno idu na žurku nakon dodele Gremi nagrada. Kada je Kučer otišao do njenog stana i kucao, nije mu otvarala vrata, pa je pretpostavio da je ljuta što kasni. Ipak, kako je izjavio, kada je odlazio pogledao je kroz prozor i video tamne fleke za koje je mislio da su od vina.

 

Majkl Gargiulo
Majkl Gargiulofoto: Profimedia

Sledećeg jutra pronađeno je telo mlade 22-godišnjakinje 47 puta izbodeno nožem. Imala je rane na grudima, stomaku i vratu, a bile su duboke po 15 centimetara.

 

Gargiulo je proglašen krivim nakon svedočenja svoje poslednje žrtve, devojke Mišel Marfi (26), koja je uspela da se izvuče kada mu je pobegla 2008. godine.


Druga žrtva bila je Marija Bruno koja je živela u zgradi u kojoj i on. Ubijena je 2005. godine, kada ju je napao nožem dok je spavala. Imala je četvoro dece i imala je 32 godine.

 

Gargiulo je optužen za još jedno ubistvo u predgrađu Čikaga, kada je napao stariju sestru svog prijatelja 1993. godine. Ubica je tada imao 17 godina, a otac ju je pronašao mrtvu na kućnom pragu, sa ključevima u ruci.

 

Kako je navedeno, ubica je žrtve prvo krišom posmatrao, pratio ih, a potom izbo nožem. Svaka njegova žrtva živela je u njegovoj blizini, bila mlada i odlično izgledala.

 


 

 

makonda-tracker