strogi

JEDNI IM APLAUDIRAJU, DRUGI IH NE RAZUMEJU: Mila Kunis i Ešton Kučer odlučili šta će uraditi sa svojim bogatstvom, ali njihova deca će ISPAŠTATI

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

kole

18-11-2019 22:20h
to su price za budale,i bill gates nece nista da ostavi cerki.....ali joj je npr. za diplomiranje kupio ranch od 10tak miliona dolara...

snezana

19-11-2019 09:53h
@kole
Koji treba odrzavati da bi bio profitabilan. Treba ih stambeno obezbijediti i neku svotu novca mjesecno isplacivati. A ovi su ga stvarno precerali, nema poklona za Bozic kadf se i oni najsiromasniji trude da kupe nesto djeci.

Nenad

19-11-2019 04:34h
Ne pravdam postupak da se deci bas nista ne ostavi . Ja dam sam na njihovom mestu bih ostavio recimo 5% ( dovoljno da deca mogu da budu obezbedjena , ali uz neke klazuzule da nemogu potrositi sav novac odjednom vec u nekim vremenskim periodima zivota odredjene sume ) . Ostatak bih dao u dobrotvorne svrhe . Zbog toga postujem ovo dvoje uspesni i humanih ljudi . Jer mnogo ima nesretnih , siromasnih i bednih za pomoci a bogatasi su se toliko nabogatili da to postaje bolesno . Otisao je ovaj svet odavno u 3 PM .
Kapa dole svim dobrotvorima .

pa dobro ova prica je sad IGRA u trendu

19-11-2019 06:38h
kao sto su svi oni bili silovani ... a danas eto zive u IDILI ...

Nisu bas toliko ni srecni ni spokojni pored svih poklona para i eto punog frizidera brokola i avokada ...

Snežana R.

19-11-2019 10:11h
Ne dopada mi se postupak da se djeci ništa ne ostavi. To su njihova djeca nisu kučići pokupljeni sa ulice. Djeca moraju da znaju vrijednost poklona, ne smiju se raazmaziti bolje rečeno raspustiti, ali isto tako ne smiju se ni zanemariti. Podržavam davanje u dobrotvorne svrhe, ali nikako peko leđa vlastite djece.

Gastos CH

19-11-2019 12:15h
To se samo tako kaže, da drugi ne traže...

Ava

19-11-2019 14:09h
Lako je sa dobrom osnocom sve nadgraditi.A to ce im ostaviti.Ne morahu biti milijarderi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: