NIJE MU PODRŠKA

OTAC GA NIKADA NIJE MAZIO, GURAO I POMAGAO MU: Sin Klinta Istvuda krenuo je njegovim stopama, a ODREKAO se OČEVOG prezimena ZBOG OVOGA! (FOTO)

0

Prva asocijacija na Klinta Istvuda su vam verovatno njegovi filmovi koji osvajaju srca mnogobrojne publike. On važi za strogog i oštrog čoveka, ali u privatnom životu on je čovek koji se godina borio sa sopstvenim problemima.

 

foto: Profimedia

On je uzeo majčino prezime, kako ga na audicijama ne bi prepoznali i kako bi mogao da iskaže svoj talenat bez prethodnih osuda.

 

U nekim od njegovih najuspešnijih filmova glumac se pojavljuje kao Skot Rives.

 

Govoreći o svojoj budućnosti, Skot je napomenuo da se nada da će ga upamtiti, ne po bogatstvu ili povezanosti sa legendom Klint Istvudom, već po strasti prema glumi.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

Želim da budem zapamćen kao neko ko je radio ono što je voleo i koji je na pozitivan način uticao na ljude", dodao je on.

Čak i bez direktne pomoći oca, Skot Istvud je uspeo i dokazao da je, kada neko ima strast, svaki cilj ostvariv. Njegov život je sjajna pouka da se uz pravilno odlučivanje bilo ko može iz bilo koje izazovne porodične situacije izdići i postići neverovatne uspehe.

 

 

makonda-tracker