buran ljubavni život

NAJVEĆI ZAVODNIK I PRELJUBNIK KOG JE HOLIVUD VIDEO: Profesorka je pretila da će se UBITI zbog njega, a svaku ženu koja ga je volela VARAO JE I POVREDIO DO SRŽI!

7

Skandali, afere i preljube obeležili su život 89-godišnjeg Klinta Istvuda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac, scenarista i reditelj Klint Istvud važi za jednu od najvećih holivudskih faca svih vremena, a njegova popularnost među pripadnicama lepšeg pola oduvek je bila ogromna.

 

Naime, Istvud važi za jednog od najvećih zavodnika, ali i preljubnika koje je Holivud ikada video. 

 

Klint je svoju zavodničku karijeru započeo vrlo mlad. Prema sopstvenom priznanju, nevinost je izgubio sa samo 14 godina, i to s 19-godišnjom komšinicom koja ga je kao dečaka čuvala kada bi mu roditelji otišli iz kuće. Klint je uvek naglašavao kako mu je baš drago da je "rano počeo" jer je do 20 već uspeo da skupi dosta ljubavničkog iskustva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Prva drama dogodila mu se kada je imao 19 godina, a bio je u intenzivnoj vezi sa svojom profesorkom iz srednje škole, koja je, kada ju je Klint ostavio, pretila da će se ubiti. Klint je godinama kasnije okarakterisao tu epizodu kao "mali nesporazum oko toga koliko je veza bila ozbiljna".

 

 

Tokom leta 1953. Istvud je upoznao Margaret Džonson na sastanku na slepo, a poznanstvo se uskoro pretvorilo u vezu. Uprkos tome što su svi njegovi prijatelji upoznali Margaret, Klint je istovremeno bio u vezi s još jednom mladom ženom u drugoj saveznoj američkoj državi, a koja je igrom slučaja - ostala trudna s njim. Devojka je rodila ćerkicu, ali kako nije imala nikakvu podršku oca Klinta niti finansijsku sigurnost, devojčicu je dala na usvajanje.

 

Istvud nikada nije pitao gde mu je ćerka završila, niti je pokušao da je pronađe.

 

Oženio se Margaret nakon 6 meseci veze, a od početka je bilo jasno da se radi o problematičnom braku....

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker