buran ljubavni život

NAJVEĆI ZAVODNIK I PRELJUBNIK KOG JE HOLIVUD VIDEO: Profesorka je pretila da će se UBITI zbog njega, a svaku ženu koja ga je volela VARAO JE I POVREDIO DO SRŽI!

7

Skandali, afere i preljube obeležili su život 89-godišnjeg Klinta Istvuda.

foto: Profimedia

Ona je jako ozbiljno shvatila nijihovu vezu, pa je pala u tešku depresiju kada je shvatila da ni njoj glumac nije veran. Naime, navodno joj je rekao kako nikada pre nje nije želio biti monogaman, a da ga je ona promenila. Sondra mu je poverovala i tako ostala vrlo povređena kada je otkrila da je sve bila tek lepa laž.

 

Za vrijeme trajanja nihove veze Sondra je dva puta pobacila, iako to nije želela. Margaret je za vezu znala, ali nikada nije upoznala Sondru i navodno ju je istinski mrzela, te je zabranila Klintu da je dovede blizu njihove dece ili imanja. Na kraju je Margaret 1978. finalno prekipelo i zatražila je razvod.

U brakorazvodnoj parnici dodeljeno joj je 30 miliona dolara, a Klint se tada uselio kod Sondre i njenog supruga homoseksualca, od kojeg se nikada nije razvela. Kasnije je ona napravila skandal kad je shvatila da i nju vara, te je isplivao u javnost i podatak da je Klintu smetala Sondrina zavisnost od muža homoseksualca, koji je spavao s njima u istoj spavaćoj sobi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Pretpostavlja se da je upravo zbog emocionalnog stresa za vrieme trajanja parnice Sondra dobila rak dojke.

 

Mnoge dame povezivane su sa Istvudom, a usledilo je bezbroj romansi i Istvudove dece...

 

On sada ima 89 godina, a na crvenom tepihu i dalje se pojavljuje u društvu mlađanih ljepotica. Za njega su godine stvarno samo broj.

 

 

makonda-tracker