SNIMLJEN U ŠETNJI

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON REHABILITACIJE: Glumac završio na lečenju zbog stresa i alkohola, evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

2

Nije bio spreman na slavu koju mu je donela serija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni glumac iz serije "Igra prestola" zbog stresa i pića završio je na rehabilitaciji, a sada je prvi put viđen, od kako je otišao na lečenje.

Naime, Kit Harington viđen je u severnom Lonodnu, a kako strani mediji prenose, oseća se i izgleda dobro.

 

Kit je pre oko mesec dana primljen na lečenje na klinku u Konektikatu gde je podvrgnut kognitivno – bihejvioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo, preneli su tada strani mediji.

 

foto: Profimedia

Planetarno popularni glumac je, podsetimo, u intervjuu za "Variety" ispričao kako nije bio spreman na slavu koju mu je donela serija "Igra prestola" te da sada po završetku snimanja i emitovanja serije mora da napravi pauzu i da se posveti sebi i rešava neke svoje probleme.

 

- Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi u dvadesetima - istakao je u pomenutom intervjuu Kit koji ima 32 godine.

 

 

makonda-tracker