buran ljubavni život

NAJVEĆI ZAVODNIK I PRELJUBNIK KOG JE HOLIVUD VIDEO: Profesorka je pretila da će se UBITI zbog njega, a svaku ženu koja ga je volela VARAO JE I POVREDIO DO SRŽI!

7

Skandali, afere i preljube obeležili su život 89-godišnjeg Klinta Istvuda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac, scenarista i reditelj Klint Istvud važi za jednu od najvećih holivudskih faca svih vremena, a njegova popularnost među pripadnicama lepšeg pola oduvek je bila ogromna.

 

Naime, Istvud važi za jednog od najvećih zavodnika, ali i preljubnika koje je Holivud ikada video. 

 

Klint je svoju zavodničku karijeru započeo vrlo mlad. Prema sopstvenom priznanju, nevinost je izgubio sa samo 14 godina, i to s 19-godišnjom komšinicom koja ga je kao dečaka čuvala kada bi mu roditelji otišli iz kuće. Klint je uvek naglašavao kako mu je baš drago da je "rano počeo" jer je do 20 već uspeo da skupi dosta ljubavničkog iskustva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Prva drama dogodila mu se kada je imao 19 godina, a bio je u intenzivnoj vezi sa svojom profesorkom iz srednje škole, koja je, kada ju je Klint ostavio, pretila da će se ubiti. Klint je godinama kasnije okarakterisao tu epizodu kao "mali nesporazum oko toga koliko je veza bila ozbiljna".

 

 

Tokom leta 1953. Istvud je upoznao Margaret Džonson na sastanku na slepo, a poznanstvo se uskoro pretvorilo u vezu. Uprkos tome što su svi njegovi prijatelji upoznali Margaret, Klint je istovremeno bio u vezi s još jednom mladom ženom u drugoj saveznoj američkoj državi, a koja je igrom slučaja - ostala trudna s njim. Devojka je rodila ćerkicu, ali kako nije imala nikakvu podršku oca Klinta niti finansijsku sigurnost, devojčicu je dala na usvajanje.

 

Istvud nikada nije pitao gde mu je ćerka završila, niti je pokušao da je pronađe.

 

Oženio se Margaret nakon 6 meseci veze, a od početka je bilo jasno da se radi o problematičnom braku....

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

 

Kao glumac u usponu, Klint je imao mnogo prilika za varanje svoje novopečene supruge – pa ih je i iskoristio.

 

Jedna glumica priznala je kako je tokom čitavog tog braka bila u tajnoj vezi s Klintom, a ponekad su vodili ljubav i na filmskom setu.

 

Upravo u tom periodu Clint se upustio u još jednu ozbiljnu vezu, koja je potrajala dugih 14 godina, a u pitanju je bila jedna udata plesačica.

Njihova veza je rezultirala prvim zakonitim Klintovim detetom, ćerkom Kimber. Iako ju je priznao, nikad dete nije predstavio javnosti i krio je da je njen otac sve do 1989, kada je jedan američki tabloid otkrio njen rodni list, na kojem jasno piše da joj je otac slavni glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Prema Istvudovim biografima, njegova tadašnja žena Margaret za celu stvar – nije znala. Prema kuloarima toga doba, Margaret i Klint imali su otvoren brak u kojem je ona tolerisala njegove afere i "izlete" u krevete mnogih drugih žena, a sve ne bi li ga zadržala uz sebe.

 

U novinama tog vremena svako malo pojavila bi se nova žena sa sličnim iskustvom s Klintom – zaveo bi ih, neko ih vreme posećivao, zatrudnele bi, a onda bi ih ostavio.

 

 

Nakon što ju je zarazio HPV-om, Margaret je prvi puta zapretila razvodom, a njen uslov da ostanu zajedno bio je da mu rodi dete i tako je par dobio dvoje djece, Kajla i Alison Istvud. 

 

Sredinom 70-ih upustio se u vezu s glumicom Sondrom Lok, a uskoro joj se uselio i u kuću...

 

Na sledećoj strani pročitajte zbog čega je posebno skandalozna ova romansa..

 

foto: Profimedia

Ona je jako ozbiljno shvatila nijihovu vezu, pa je pala u tešku depresiju kada je shvatila da ni njoj glumac nije veran. Naime, navodno joj je rekao kako nikada pre nje nije želio biti monogaman, a da ga je ona promenila. Sondra mu je poverovala i tako ostala vrlo povređena kada je otkrila da je sve bila tek lepa laž.

 

Za vrijeme trajanja nihove veze Sondra je dva puta pobacila, iako to nije želela. Margaret je za vezu znala, ali nikada nije upoznala Sondru i navodno ju je istinski mrzela, te je zabranila Klintu da je dovede blizu njihove dece ili imanja. Na kraju je Margaret 1978. finalno prekipelo i zatražila je razvod.

U brakorazvodnoj parnici dodeljeno joj je 30 miliona dolara, a Klint se tada uselio kod Sondre i njenog supruga homoseksualca, od kojeg se nikada nije razvela. Kasnije je ona napravila skandal kad je shvatila da i nju vara, te je isplivao u javnost i podatak da je Klintu smetala Sondrina zavisnost od muža homoseksualca, koji je spavao s njima u istoj spavaćoj sobi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Pretpostavlja se da je upravo zbog emocionalnog stresa za vrieme trajanja parnice Sondra dobila rak dojke.

 

Mnoge dame povezivane su sa Istvudom, a usledilo je bezbroj romansi i Istvudove dece...

 

On sada ima 89 godina, a na crvenom tepihu i dalje se pojavljuje u društvu mlađanih ljepotica. Za njega su godine stvarno samo broj.

 

 

makonda-tracker