buran ljubavni život

NAJVEĆI ZAVODNIK I PRELJUBNIK KOG JE HOLIVUD VIDEO: Profesorka je pretila da će se UBITI zbog njega, a svaku ženu koja ga je volela VARAO JE I POVREDIO DO SRŽI!

7

Skandali, afere i preljube obeležili su život 89-godišnjeg Klinta Istvuda.

foto: Profimedia

 

Kao glumac u usponu, Klint je imao mnogo prilika za varanje svoje novopečene supruge – pa ih je i iskoristio.

 

Jedna glumica priznala je kako je tokom čitavog tog braka bila u tajnoj vezi s Klintom, a ponekad su vodili ljubav i na filmskom setu.

 

Upravo u tom periodu Clint se upustio u još jednu ozbiljnu vezu, koja je potrajala dugih 14 godina, a u pitanju je bila jedna udata plesačica.

Njihova veza je rezultirala prvim zakonitim Klintovim detetom, ćerkom Kimber. Iako ju je priznao, nikad dete nije predstavio javnosti i krio je da je njen otac sve do 1989, kada je jedan američki tabloid otkrio njen rodni list, na kojem jasno piše da joj je otac slavni glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clint Eastwood Fans (@clint.eastwood.fans) on

 

Prema Istvudovim biografima, njegova tadašnja žena Margaret za celu stvar – nije znala. Prema kuloarima toga doba, Margaret i Klint imali su otvoren brak u kojem je ona tolerisala njegove afere i "izlete" u krevete mnogih drugih žena, a sve ne bi li ga zadržala uz sebe.

 

U novinama tog vremena svako malo pojavila bi se nova žena sa sličnim iskustvom s Klintom – zaveo bi ih, neko ih vreme posećivao, zatrudnele bi, a onda bi ih ostavio.

 

 

Nakon što ju je zarazio HPV-om, Margaret je prvi puta zapretila razvodom, a njen uslov da ostanu zajedno bio je da mu rodi dete i tako je par dobio dvoje djece, Kajla i Alison Istvud. 

 

Sredinom 70-ih upustio se u vezu s glumicom Sondrom Lok, a uskoro joj se uselio i u kuću...

 

Na sledećoj strani pročitajte zbog čega je posebno skandalozna ova romansa..

 

makonda-tracker