i zgodna i lepa

RODITELJI JE NISU PODRŽAVALI JER SU MISLILI DA JE MANEKENSTVO UZALUDAN POSAO: Danas ova lepotica zarađuje milione i proglašena je najseksepilnijom ženom SVETA!

0

Ove godine je prelepa Olivija ponela laskavu titulu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša Mis Amerike i univerzuma Olivija Kulpo danas je jedna od najzaposlenijih modela na svetu, a deo medijskog kolača dobila je i vezama s muzičarem Nikom Džonasom i igračem NFL-a Denijem Amendolom, s kojim je nekoliko puta raskidala.

 

Ipak, brineti na poslovnom planu ide i više nego odlično. Sada joj je stiglo još jedno veliko priznanje. Naime, upravo je Oliviju poznati časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

Drugim rečima, Kulpo je titulu "preotela" koleginici Kejt Apton, a u Hot 100 našle su se i Džesika Alba, Hejli Boldwvn, Stela Maksvel, Kejti Peri, ali i Dženifer Garner, koju je časopis People proglasio najlepšom ženom sveta 2019. godine.

 

Oliviju na Instagramu prate milioni obožavalaca, a muškarci posebno, jer se brineta može pohvaliti prekrasnim licem, ali i telom koje voli da pokazuje, pa se tako simbolično skinula i za novu naslovnicu Maxima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

"Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu Maxima kao najseksi žena na svetu", priznala je u intervjuu manekenka, kao i to kako njeni roditelji nisu bili nimalo srećni što je zaplivala modnim vodama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

"Kad sam osvojila prvu titulu, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao."

 

Posao je toliko "uzaludan" da se Olivija kupa u milionima, a verovatno će joj  karijera dodatno procvetati nakon novog i laskavog priznanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

makonda-tracker