zapalila društvene mreže

Svi se pitaju šta joj je ovo trebalo: Lepa glumica u najružnijoj haljini koju smo videli ove godine! (ANKETA)

0

Jedna od najatraktivnijih žena u Holivudu toliko se trudila da izgleda lepo na crvenom tepihu SAG nagrada da je otišla u svasvim drugu krajnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada želimo posebno da se doteramo za neku svečanu priliku, obično nam na pamet padaju čiškasti motivi, toalete i pojasevi koje ističu struk, roze boja kao izraz ženstvenosti, dugačka suknja, a ponekad čak i tufnice - doduše, ne zajedno!

 

Kejt Hadson spojila je sve ovo u jedan look, kada se na dodeli SAG (Screen Actors Guild) nagrada pojavila u krajnje neobičnoj kreaciji.

 

 

Plavokosa glumica prošetala je crvenim tepihom, naime, noseći svetloroze toaletu koja se vukla za njom, a ukrašena je crnim srcima koja na prvi pogled podsećaju na tufnice, od dekoltea do okovratnika je prekrivena čipkom, a tu je i neobična mašna crne boje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju je model koji potpisuje modna kuća Valentino i koja je - čim su se njene fotografije pojavile na internetu - izmamila mnoštvo negativnih komentara na društvenim mrežama. Jedan od njih je i da je Kejt mogla malo više da uči od svoje majke Goldi Hon, koja je pored nje izgledala kao prava modna ikona.

 

makonda-tracker