nema joj ravne

Najbolja osveta bivšem - ultraseksepilan izgled! Ovako lepa glumica odgovara na to što ju je slavni sportista lako preboleo (FOTO)

0

Mediji su pre nekoliko dana preneli da je bivši dečko glumice Olivije Man našao novu devojku, a njen izgled govori samo jedno - Pa, šta?!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki mediji nedavno su javili da je fudbaler Aron Rodžers, s kojim je Olivija Man bila u vezi četiri godine, nastavio dalje. On je navodno u ljubavi s Danikom Patrik, najseksipilnijim reli vozačem na svetu, ali ste se prevarili ako mislite da Olivija tuguje.

 

Zgodna glumica, koja važi za jednu od najlepših u Holivudu, bila je među zvanicama žurke dizajnerke Stele Mekartni. Za ovu priliku, šarmantna brineta odabrala je izuzetno upečatljivu odevnu kombinaciju - duboke pantalone i predimenzioniran sako, a ispod toga je ponela samo plišani grudnjak.

 

 

To je kombinovala s jednostavnim sandalama bež boje, a interesantan dodatak bila je clutch tašnica sličnije nijanse. Budući da njenim stajlingom dominiraju krem i bež tonovi, Olivija je igrala na sigurno po pitanju nakita i ponela prstenje i narukvice od zlata.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Moćno, trendi i veoma izazovno - čisto ako je neko pomislio da je Olivija skrhana vestima o ljubavnom životu njenog bivšeg.

 

makonda-tracker