sjajna mentalna vežba!

Uporno su joj ponavljali da je debela: Najseksepilnija buca na svetu otkriva kako izgraditi samopouzdanje

0

Iako ima više od 90 kilorgama, ova lepotica našla se na listi najplaćenijih manekenki u 2017. godini. Naravno, njoj nije bilo lako da dođe do uspeha.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ešli Grejam nije tipičan supermodel. Sa konfekcijskim brojem 46, manekenka je uticala na dotadašnje standarde lepote. Njene fotografije na naslovnoj strani Voga, Glamura i drugih vodećih magazina pomogle su ženama sveta da prihvate svoja tela.

 

Ipak, stvari su bile dosta drugačije kada je Ešli imala 18 godina, nekoliko godina pre nego što je njena karijera pošla uzlaznom putanjom, ona je skoro odustala.

 

Na Glamurovoj dodeli nagrada Žene godine, Grejamova se prisetila trenutka kada je želela da odustane od svojih ciljeva.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

- Zvala sam moju majku, imala sam 18 godina, i rekla joj: Mama, dolazim kući. Ne želim više da se bavim manekenstvom, jer ne mogu da podnesem sve ovo - počela je manekenka.

 

 

Agenti i drugi modeli su joj govorili da mora da izgubi kilograme i da nikada neće uspeti kao model. Konstantne kritike su joj smetale toliko da je želela da napusti Njujork i vrati se u rodnu Nebrasku.

 

Njena majka ju je savetovala da se ne vraća, kazavši joj da njen stav i postupci moraju da se promene. Tada joj je predložila svakodnevnu mentalnu vežbu koja joj je pomogla da nastavi karijeru. Ona se zvala afirmacija izražavanja ili iskazivanje pozitivnog stava prema sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker