ona je bomba!

Čudesna Ešli ponovo zavodi: Ima više od 90 kilograma i svi su jedva čekali njene nove fotografije u bikiniju

0

Ako postoji žena koja je proteklih godina dokazala da ne moramo biti gladne da bismo izgledale poželjno, to je definitivno američki plus sajz model Ešli Grejam.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ona redovno trenira, ali da bi bila zdrava - ne da bi se nekome dopala. Ona ima celulit - i nema ni potrebu ni razloga da ga krije. Ona je prirodna, neposredna i prepuna samopouzdanja. Ona je Ešli Grejam, žena koja je zadivila svet.

 

Prestani da vežbaš, tebi treba salo da bi ostala poznata: Najpoznatiji plus sajz model na udaru fanova (FOTO)

 

Najuspešniji plus sajz model može se pohvaliti veoma uspešnom godinom. Ona je dospela na listu deset najplaćenijih manekenki na svetu, što pre nje nije pošlo za rukom nijednoj plus sajz lepotici, i zabeležila veliki broj uspešnih projekata. Za kraj godine, Ešli je odlučila da počasti obožavaoce nečim za čim i te kako čeznu - svojim fotografijama za koje je pozirala u kupaćem kostimu!

 

Lepotica je, naime, prihvatila poziv čuvenog magazina Sports Illustrated da snimi seriju fotografija u kupaćem kostimu u čarobnom Maroku. Grejamova je rado pozirala u veoma provokativnim izdanjima, kako u bikiniju, tako i u jednodelnom kostimu, uživala u lepom vremenu i pesku, još jednom pokazala sve svoje samopouzdanje i oduševila milione svojih pratilaca na Instagramu.

 

Uživajte i vi!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker